Tetszenek nektek ezek a körmök? Fiúk, lányok részletes véleményét kérem, korral.
Ha igen, miért, ha nem miért?
Egyébként ha valamelyikőtök tudja, Budapesten hol lehet ehhez hasonlókat csinálni, akkor ossza meg velem is!!!
5. voltam, de még részletezhetem. S amíg nem felejtem el újra, 42N, de 20 éve sem volt durván más az ízlésem, max. ritkábban rajzoltam (jó, soha).
A 3. egy vázán még jó is lehetne, de körmön ilyen "véraláfutásos körmökkel pucoltam céklát" típusú első körben. Hiába szép a maga módján, nekem rögtön jön ilyen asszociáció. De a felső kéz, főleg a mutatóujj s még a középső is, az csinos.
Az utolsó hasonló okokból nem tetszett első látásra, de ott kevesebb a "véraláfutás", több a csillogás s pár másodperc múlva előjött a művészi énem s ez jobb irányba tolta a dolgot. Ha ilyet csináltatnék, a sötétebb, kékes és lilás árnyalatokat kerülném. De az az égkék-sárga vagy gyöngyházfény, az csinos (nekem a gyöngyház túl lányos, de máshoz attól még illhet. jól ragoztam?).
A lábkörömnél megértem, hogy egyeseknek a töredezettség zavaró. Tényleg fura lehet körmön, de én imádom az ilyen mintát s ez elvakulttá tesz. Amúgyis különleges és világosan látható, hogy nem a köröm tört el :)
Az elsőnél zavar, hogy ilyen transzparens. Ilyen az ízlésem, no. Plusz nekem túl kislányos-rózsaszín-romantikus-női, amivel semmi baj, de nagyon nem stílusom.
A második túl 3d s egy csomó vastagon kent vonal nekem nem tetszik körmön. Némely festményen még OK (egyik kedvencem, Van Gogh sem szeretett spórolni a festékekkel), de az egyrészt festmény, másrészt nem egyszínű kis kukacok egymás mellett. De alapvetően a sima körmöket szeretem. Túl sok csilivili nélkül.
Az első csak azért tetszik mert cseresznyevirágos, amit imádok.
A többi szerintem csúnya. Több dolog is eszembe jutott: ráborult több körömlakk a körmére, ráütött kalapáccsal többször és így színeződtek el, gombás-koszos a körme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!