Uraim, nektek hogy tetszenek az ilyen körmök? Mit szólnátok, ha a párotok, randipartneretek ilyen körmökkel jelenne meg?
Elárulok neked egy oltári nagy titkot: a pasik többségét nem érdekli a partnere körme, mert nem ez a mérvadó egy kapcsolatban.
Egyébként nőként mondom, hogy ezek a körmök undorítóak.
Hát én ha egy lányon ilyen köröm van egyből felmerül a kérdés hogy "ez normális?". Vagy az hogy milyen jelleme lehet egy olyan lánynak aki ezért a hányadékért még fizet is és hordja is :D Szóval hát nem tudom... Ha úgy hívtam volna el randizni hogy nem volt ilyen körme de a randin már ilyet hord akkor csak rákérdeznék hogy ez most miért, meg azért vesztene a nő az értékéből a szememben valamilyen szinten.
Hál' égnek hogy még ilyet csak neten láttam
Hát ez nagyon undorító.
Ha a páromé lenne, akkor leszedetném vele, vagy nagyon komoly kompromisszumokat kellene kötnünk, hogy viselhesse.
Ha a randipartneremen lenne, már nem lenne randipartnerem. :D
Na a szőrös körmök, előre látom hogy egy csomó ember hülyének fog nézni de én kimondom:
Ízlések és pofonok, nekem bejön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!