Házilag készített műkörömmel kapcsolatos kérdések?
Egy ideje van itthon építőzselé, meg mindenféle, ami a műkörömhöz kell. A körmöstől próbáltam ellesni a trükköket, de nem nagyon mertem belevágni.
Pár hete, amikor kezdődött itthon ez a vírus-ügy, egy barátnőm csinálta meg a körmöm, aki nem profi körmös, de állítása szerint, nagyon ügyes. Pár nap alatt a műköröm széle olyan fura lett, most nem tudom leírni, de így különvált a bőrtől.
Most próbálgatom itthon magamnak. Lereszeltem a körömlakkot. Holnap jön az építés. Mire figyeljek? Hogy csináljam? Jó tudom, hogy tele van a net videókkal, de mindegyik másmilyen és úgy félek :D
Először egy réteget kell felvinni a rendes köröm és a műköröm közé (tehát a lenőtt részt pótolni)? És utána egy rétegben az egész körömre?
Hogy csinálhatom meg, hogy a szélére ne menjen túl sok? Hogy egyenletesen legyen elosztva?
Nem kérek kioktatást, sem lenéző kommenteket! Köszi, ha segítesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!