Csajok mükörömmel kapcsolatos kérdéseim lenne hozzátok?
nekem sokat bír, ha nem bírja, leesik mikor a hajamba túrok pl.a saját körmöt elvágja.
neten találsz listát és leírásokat egyébként. ami fontos: reszelők, előkészítő folyadék, fertőtlenítő és gombaölő folyadrék, zsírtalanító. ezekből van olyan ami akár több az egyben. kell tapadást segítő ún. bond. kell válassz zselét, mert sokféle van. van ami jobban terül, van ami kevésbé folyik.
lámpafüggő az időtartam nekem elég jó lámpám van uwled-es, javaslom neked is. magas teljesítményűt vegyél, gyorsan kötnek alatta a dolgok. 1-2 perc a zselé átlagban. géllak 1 perc ha jól kened és vékonyan. sablon kell még ízlés szerint, fixáló folyadék kell még, körömágyeltávolító és feltoló eszközök. kellenek persze lakkok, díszek, amennyiben ilyen körmöt akarsz.
ollók, csipeszek is kellenek majd hajlításokhoz, díszkő eltávolításához, körömágybőr levágáshoz.
kellenek ecsetek, minimum 2 féle csak a zselés építéshez ugye. kell díszítő ecset, ha azt is akarsz tanulni.
nem kis összeg belevágni és nulláról elkezdeni, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!