Nyelvpiercingről tapasztalataitok?
Nagyon szeretnék nyelv pc-t, és az ismerőseimnek akiknek van nagyon megoszló a véleményük. Valaki azt mondja hogy nagyon szuper, valaki meg hogy borzasztó és megbánta.
Akinek van, le tudja írni a tapasztalatait? A szúrás mennyire fájt?
Kb 8 éve van, szeretem. Szúrás előtt érzéstelenítőt fújnak a szádba, elviselhető a fájdalom, viszont első éjszakámon nagyon gondolkodtam, hogy még sem volt jó ötlet.
A gyógyulás könnyebb és gyorsabb, ha műanyag száras piercinget rakatsz be, illetve a legjobb öblögetéshez a sima sós víz. Naponta többször.
Remélem segítettem, én nem bántam meg. Mostmár az a furcsa ha tisztítás vagy csere miatt épp nincs a nyelvemben. :)
Nekem 5-6 éve van. Nem volt vele baj, én második nap már kenyeret ettem gulyással. Öblögetni rendszeresen kell, én mondjuk inkább vettem patikus segítségével öblögetőt.
Hallottam olyat, akinek utána kétszeresére dagadt a nyelve..
Én nagyon szeretem, nem bántam meg.
Én nem kaptam érzéstelenítőt, de egyáltalán nem fájt. Egy csípéshez hasonlót.
Egyedül fagyizáskor zavaró, ha fém, mert ugye az tök hideg lesz. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!