Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercingről kinek mi a...

Nyelvpiercingről kinek mi a véleménye? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs tapasztalat. Orrban a pici pötty rendben van, az összes többi taszít. Pasi vagyok
2018. ápr. 14. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Taszító nagyon. Ismerek pár embert akiknek nyelvpiercingjük van. Tudod mi közös bennük?

1. Mind úgy beszél, utána mintha állandóan tele lenne a szájuk

2. Állandóan a fogukkal piszkálják, és észre sem veszik, hogy idétlenül öltögetik a nyelvüket.

Egyébként ezt a 2 jelenséget vadidegenektől is látom akiknek szintén piercing van a nyelvükben.

2018. ápr. 14. 19:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Egy kisebb piercingtől biztos nem beszélnek úgy mint tele szájjal. Egyébként ha vadidegenek akkor honnan tudod hogy van pc a nyelvükben?😂
2018. ápr. 14. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem tudsz szöveget értelmezni ugye???

Írtam, hogy vadidegeneknek is a szokásuk, hogy a nyelvüket kinyújtva a fogukhoz kopogtatják a piercinget. Mintha a nyelvüket öltögetnék, és észre sem veszik, hogy mit csinálnak. Az ember meg ha akarja ha nem látja a piercinget a nyelvükben.

Mindegy, csak a véleményemet írtam le, hogy taszító egy nyelvpiercing. Akármekkora.

2018. ápr. 14. 22:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Ahogy leírtad úgy elég nehéz elképzelni a dolgot de talán tudom mire gondolsz. Viszont nem hiszem hogy minden pc-s ezt csinálná csak akiket te láttál. Ilyet még életemben nem hallottam róluk.. Van már egy orr karikám és azt is lehetne mondani hogy akinek van az folyton csavargatja de nincs így. Azért köszi a választ, megcsináltatom.😊
2018. ápr. 14. 22:41
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

11 éve szúrattam, sosem játszom vele, kevesen tudják, hogy van.

Nincs beszédhibám sem tőle.

2018. ápr. 15. 12:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi!😊
2018. ápr. 15. 14:00
 8/15 anonim ***** válasza:
28%
Engem taszít, ahogy a piercingek többsége.
2018. ápr. 17. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Undorító
2018. ápr. 17. 18:49
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Szintén 10 éve van a nyelvemben piercing. Sose kocogtatom/mutogatom. Nagyon kevesen tudják hogy van.
2018. ápr. 18. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!