Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercingről kinek mi a...

Nyelvpiercingről kinek mi a véleménye? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 19:03
1 2
 11/15 attisattis válasza:
Nekem volt pár évig, de kivettem. Állandóan zavart, sose tudtam hozzászokni. Egy ilyen állandó kellemetlen érzést biztosit a szádban.
2018. ápr. 19. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Óriási baromság piercing a nyelvbe, vagy bárhol az arcon! Ráadásul undorító, volt egy barátnőm, de utáltam vele csókolózni ez miatt. Hamar ott is hagytam.

Férfiszemmel egyetlen hely van, ahol jól mutat, ott is csak egy csillogó kő. A köldökben. De ott is csak egy szép fiatal lányon. Csontkollekciók, afrikai termékenységi szobor formájúak oda se tegyenek.

2018. ápr. 19. 23:23
 13/15 anonim válasza:
61%

több mint 10 éve van a nyelvemben. sok ismerősöm, haverom nem is tudja hogy van, mert NEM VETTÉK ÉSZRE!!! mert nem piszkálom és tudok beszélni. marhaság, hogy úgy beszélnek mint akinek tele van a szája. állásinterjún sem vették észre, pedig a pincéreknél vannak bizonyos feltételek... eszembe sem jut piszkálni meg "játszani" vele. van, oszt kész.

28/F

2018. ápr. 20. 19:04
 14/15 anonim válasza:
Szerintem is taszító...nyelven,száj
2018. máj. 9. 16:19
 15/15 anonim válasza:
Én tegnap rakattam be. Bevallom kicsit néha kellemetlen, de hozzá lehet szokni. Pasi vagyok
2018. okt. 12. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!