Nyelvpiercingről mindent?
Környezetemben nincs nyelvpiercinges, csak itt tudok kérdezni, legyetek rendesek és írjatok le mindent. ^^
Szóval az a helyzet, hogy jelenleg fogszabályzóm van, de ha leveszik, szeretnék egy nyelvpc-t. [most van elég fém a számban xD]
Minden érdekelne...
Nem deformálódik tőle a fogam? [így fogszabi után?]
Mennyire fáj? Tudok majd enni?
Meddig lesz bedagadva? Tudok majd beszélni? xD
Kell rá kenni valamit?
Ha kiveszem milyen gyorsan forr be?
Milyen vele csókolózni?
Lenyelhetem? Akkor mi lesz? :D
Egyáltalán, előnyök, hátrányok?
Köszi!!
Nos, nekem van piercingem, már több mint egy éve.
-nem deformálódik a fogad,ahhoz semmi köze
-alig fáj,mert úgy elérzéstelenítik,inkább ijesztő a tű,én utána rögtön tudtam enni óvatosan, csak tejterméket nem szabad pár óráig(mint foghúzás után)
-nekem alig dagadt be, és nem is volt csak pár napig duzzadt..beszélni tudtam,csak néhány betűvel volt gondom(ty,gy,d),de csak pár napig
-nem kell rá kenni semmit,alap szájhigiénia kell(fogmosás napi 3x)
-nem tudom,még sosem vettem ki,elvileg frissen beforr pár óra alatt
-csókolózni?olyan mint nélküle..nekem..a partner meg egyénfüggő,az én barátom szereti
-elég nehéz lenyelni,jól rászorítják..ha lenyeled, kijön alul..
-se előnye,se hátránya szerintem, egyszerűen tetszik, és szeretem,hogy ott van(bár orális szexnél szereti a barátom:))
21/L
Előző vagyok:
fogmosáskor olyan,mintha ott sem lenne
Már mindent leírtak előttem, de még annyit hozzátennék, hogy Páromnak 2 volt bent, ma már csak 1...
Az egyiket kiszedte több, mint 2 éve, de még mindig nem forrt be :D
Szóval szerintem ez emberfüggő. =)
Én egy éve csináltattam, nagyon féltem, de rájöttem felesleges volt. A szúrást nem is éreztem, mert nyelv alá adnak egy érzéstelenítő szurit, de az se fáj.Phlogosol oldatot ajánlott a piercer, nekem használt, nem gyulladt be, bár kicsit megdagadt. Tudtam enni, beszélni. Bár első 1-2 napban még nehéz volt, a hosszú szár miatt.Nem hiszem, hogy lenyeled, ha néha ellenőrződ, hogy jól rá van e tekerve.
Ja, és gyorsan beforr, nekem még egy év után is úgy van, hogy kivettem fél napra, és alig ment át a lyukon utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!