Ajánlanátok valami tuti arckrémet száraz bőrre? Olyan az arcbőröm hogy mindent azonnal felszív 24éves vagyok
légyszi avon t és oriflamet ne írjatok
mindet próbáltam
üdv
Ziaja kakaóvajas arckrém. Kb 700 Ft, DMben lehet kapni. Imádom!
Sajnos offolnom kell az első válaszolót, mert ásványi olaj és castor oil van benne, több mesterséges anyag mellett.Több kárt okozol, mint jót.Nem biztos,hogy száraz, lehet hogy vízhiányos a bőröd.
Ha van Douglas a közelben én kérnék mintát a Clarins Hidra Quench családjából és Ha van Marionnaud, akkor a Decleor termékekből.
Ha nincs, akkor Himalaya herbals, Herblife, Alverdét próbálj meg és egy tipp, Nivea baba testápoló teje és dm-es Babylove babaolaja, eszméletlen csodákra képes. A sarkamat 2 nap után úgy rendbe hozta, hogy azóta elég 4 naponta bekennem.
Shea vaj és omega 6 zsírsav van benne, az olajban pedig mandulaolaj és kamilla, semmi mesterséges anyag.Remélem segítettem.
és patikában csak mondjam hogy keverjenek száraz bőrre arcápolót? nem fognak hülyének nézni ha ezt kérem?
2.válaszoló köszi!
de max 1000ft os krémet szeretnék :)
üdv
Nekem is Ziaja arckrémem van, és nekem nagyon bevált.Én azt hallottam róla, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz,de most picit elbizonytalanodtam.
Szóval szeretném megkérdezni a 2. válaszolót,hogy hol olvasta amit írt?Már keresem egy ideje, de sehol nem találom a neten...Előre is köszönöm neki!
Én vagyok a 2.vál.
Itt olvasom a próbamintában osztogatott Ziaja kakóvajas arckrém mintájának Ingredientsét és itt van felsorolva. De olcsó is ahhoz,hogy természetese legyen.Amiben parraffinum van, meg mineral oil, azok a legrosszabb krémek, ezeket próbálják most tiltólistára tenni.Ezért kezdenek megjelenni nagyobb számban az olyan krémek, amik kihangsúlyozzák, hogy ezek az anyagok nincsenek bennük.
A babaápolási termékekre ezért is írják nagy betükkel ki, hogy nem tartalmaz ásványi olajakat, paraffint, parabent ,illatanyagokat.
sziasztok!
köszi szépen a válaszokat!
időközben sikerült másfélét beszereznem, egy rossmannos synergen fajtát :)
reméljük beválik
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!