Vélemyények a nyelvpiercingről?
fáj-e a szúrás az evés ?
villával hogy lehet enni?
kereskedelemben dolgozok kasszásként mennyire befolásol a munkámban?
1.Igen, kicsit fáj a szúrás, enni furcsa utána néhány napig, de nem fáj (inkább kicsit sajog).
2.Kezedbe fogod a villát, rápakolod a kaját, és bepakolod a szádba. Utána megrágod a tápot és lenyeled.
3.Ha nyelvvel nyomkodod a kasszát, akkor furcsa lesz eleinte, de majd megszokod.
komolyan kérdeztem mennyire fog zavarni a beszédben?
a villával való evést meg nem úgy gondoltam,hanem ha beveszem a számba nem akad el a piercing benne?
álltalában a nyelvemen végighúzva szoktam kivenni a számból.nincs nagy szájüregem ezért kérdeztem
Nekem is olyan a munkám, hogy nem lenne illendő telelövtni magam itt is ott is, ezért van csak nyelv pcém... A szúrás egyáltalán nem fájt uána úgy egy hétig kellemetlen volt, 3-4 napot sejpítettem, de nem feltűnően senki sem vette észre...
Megbízható gyakorlott emberrel szúrasd és 2-3 hét múlva azt is elfelejted, h van kivéve persze fogmosáskor.
Engem egyedül akkor zavar, ha csipszet eszem, mert mindig úgy ettem, h lenyaltam róla a fűszert, de ez most már csak nehézkesen megy. :D
szia a nyelc pirszingel azért kell vigyázni nagyon.
Nem fájdalmas a nyelv pirszing betevése mivel elérzéstelenitik.csak azután fáj igaz ogy azután nfáj egy picit de hozá lehet szokni.
De van a pirszingnek egy kis baja nagyon vigyáz azal hogy a nyelv pirszingnek a golyoja ne hogy ki esen mert esetleg le is mehet a torkodon és bajok lehetnek belöle.
heLLO!
sZERINTEM EZ NAGY HÜLYESÉG HOGY ELŐRE MEGY(MITŐL MENNE)
ÉN IS SZERETNÉK EGY NYELVPIRCEINGET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!