Mi a véleményetek egy ilyen lányról, igénytelen?
Az egyik unokatestvéremről van szó. 21 éves és egyáltalán nem sminkeli magát. Életében nem volt még sminkesnél, sem kozmetikusnál, sosem volt még műkörme...
Azt mondja, nem érdekli.
Senkit nem pontoztam le.
Én sem sminkelem agyon magam, 20 évesen, de mégiscsak próbálok jobban kinézni.
Az unokatesóm egyébként tisztálkodik rendesen, tehát nem büdös vagy ilyesmi, de egyrészt nagyon csúnya és pattanásos a bőre még ennyi idősen is, másrészt meg olyan sápadt és mellé karikásak a szemei, üint egy haldoklónak. Ezért nem értem, miért nem tesz semmit.
"de egyrészt nagyon csúnya és pattanásos a bőre"
És ha még erre rákensz egy 1 kg alapozót és púdert, még jobban eltömíted a pórusokat és semmi esélye se lesz a bőrödnek, hogy levegőzzön és meggyógyuljon.
Az unokatesód biztosan egészségtelenül étkezik, nem iszik megfelelő mennyiségű vizet, talán vashiánya is lehet.
Sőt mondok még valamit, gondolom fehérbőrű, és mivel tél van, ezért ez még jobban látszik. Nyugika, ez természetes.
Te miért nem a saját életeddel és bőröddel foglalkozol? Nem tök mindegy neked, hogy ő mit miért csinál? Hagyd őt békén.
Ebben semmi igénytelen nincs. Fürdik rendszeresen? Tiszták a ruhái/körmei? Akkor nem igénytelen.
Az igényesség nem ott kezdődik, hogy gondolkodás nélkül aláfekszünk a nőkkel szemben állított ostoba társadalmi elvárásoknak, mint egy engedelmes prosti és várjuk a szánkba ömlött szociális elismerést, hogy jaja, ez az igényesség :)
Én csak azt nem értem hogy miért csak úgy lehet a smink/nem smink változatok közül az egyiket támogatni hogy a másikat lehúzzuk.
Aki nem sminkel, az nem lesz igénytelen vagy csúnya attól mert én igen, de én se leszek femináci, meg ribizli, meg műnő, meg mittudomén milyen ocsmányságokat beszéltek felettem, mert több sminket hordok mint az illető. Miért nem egyezhetünk meg abban hogy mindenki azt tesz vagy nem tesz a fejére amit akar, és nem abból merítünk önbizalmat hogy másokat lekicsinylünk hanem abból hogy magunkkal elégedettek vagyunk? Béke van, nem kell mindenkinek egyformának lennie.
31 eves vagyok es eletemben 2x szedtek a szemoldokom,es 2x voltam sminkelve is fotozasok miatt.de ezt is csak azert mert sogornom kozmetikus.
Epp tegnap vesztettem el a korom szuzessegem😅 is.csak sima gel lakk,semmi extra.
Igazabol most kezd erdekelni ez a noies vonal,de sminkelni tovabbra sem akarok.inkabb csak a ruhak tekinteteben valtoztattam kicsit.elkezdtem noiesebb darabokat vasarolni.
Szerencsere az arcomon szep a borom,nem pattanasos,nem zsiros/szaraz,nem miteszeres, csak hebe-hoba jon egy egy patti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!