Mi a véleményetek egy fiatal lányról septum piercinggel?
Valamilyen divatfotón láttam egyszer, ahol tetszett, nagyon illett a kép hangulatához, de alapjában véve nem jön be. Nekem inkább az jut eszembe róla fiatal lányok esetén, hogy már erőltetetten próbálnak vadnak és lázadónak, egyéninek tűnni (főleg hogy ehhez gyakran párosul színes haj meg egy elvontabb stílus). Összességében nem tetszik, pedig anno tinikoromban nekem is voltak piercingjeim, de ez a fajta valahogy mindig taszított.
26L
Nekem tetszik, régen volt nostril piercingem és septumom is, de 20 fölött úgy éreztem, hogy kinőttem belőle. Ha megint fiatal lennék, visszatenném :D
22/L
Miért fontos ez? Mármint ha neked tetszik akkor csináld, kit érdekel hogy más szerint ronda. Te se mondod meg pl a szomszédnak hogy figyelj már nem tetszik a hajszíned, fesd be :D
Nem szólhatnak bele a külsődbe. (persze ha kiskorú vagy akkor a szüleid "sajnos" korlátozhatnak :D)
Meg ugye az a csodás a piercingekben hogy ha később nem tetszene, csak simán kiveszed. :D
No de hogy válaszoljak is a kérdésre,nekem van két piercingem a számban és volt az orromban is nostril, de a septum sose tetszett. Van akinek jól áll, de nekem nem kéne.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!