Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról, igénytelen?

Figyelt kérdés

Az egyik unokatestvéremről van szó. 21 éves és egyáltalán nem sminkeli magát. Életében nem volt még sminkesnél, sem kozmetikusnál, sosem volt még műkörme...

Azt mondja, nem érdekli.

2019. dec. 12. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem igénytelen. Ez a smink, műköröm mind felszínes dolog. Mindenkinek a saját választása, hogy akarja-e, vagy sem. Az lenne az igénytelen, ha valaki nem füródne, nem mosna fogat stb.
2019. dec. 12. 19:56
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Tudod te mit jelent az igénytelen szó? Költői kérdés volt, egyértelműen nem tudod.
2019. dec. 12. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
A parom 42, nem sminkeli magat, nincs mukorme, sot kozmetikushoz se jar es megsem igenytelen. Na ezt add ossze
2019. dec. 12. 20:19
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Az igénytelen ember az, aki koszos, büdös, és nem zavarja.
2019. dec. 12. 20:22
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy normális. Nem igénytelen, sőt becsülendő a mai világban hogy ilyen természetes. Azok a lányok taszítanak inkább, akik konkrétan nem mernek kilépni az utcára smink nélkül, és a műkörmeiktől a seggüket nem bírják kitörölni, nem hogy házi munkát végezni vagy bármi.
2019. dec. 12. 21:07
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Irigy vagy rá, mert mivel te súlyos önbizalomhiány miatt művi dolgok nélkül az utcára se mersz kimenni, ő pedig minden szívbaj nélkül igen. Na, ő csinálja jól. 🙂

Egy hajléktalan az igénytelen, nem az unokatesód. Egyébként szép kis rokon lehetsz, ha ilyen gerinctelen módon kibeszéled őt, és leigénytelenezed.

2019. dec. 12. 21:36
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Sokkal normálisabb egy ilyen lány, mint a többi tucat csaj. Mindegyiken kiló smink, műkarmok, tetkó, egymást majmolják. Nekem a termeszetes lányok jönnek be, kár h kevés van belőlük. Főleg az ilyenek miatt mint te, nektek akarnak megfelelni, nem értem h miért. F28
2019. dec. 13. 04:10
 8/17 anonim ***** válasza:
a termeszetes szepseg az igazi
2019. dec. 13. 07:03
 9/17 anonim ***** válasza:
19%

#5 vagyok, látom lepontoztak a majmok, a feminácik és a ribizlik :D csaxólok, nő vagyok, nem egy hímsoviniszta gyökér. Szeretek néha sminkelni, és a körmömet is megcsinálni, de csak saját magam szórakozására. De aki megfelelési kényszerből erre költi a pénzt, miközben ő szarul, vagy sehogy sem keres, folyamatosan sminkel, és fontosabbak a nagy karmai, és a műszempilla, amitől nem lehet arcot mosni, mert uram atyám lejön, mint hogy életképes legyen, az UNDORÍTÓ. Nyíltan lenézek minden minden ilyen csajt.

Nem vagyok szegény sem hülye, szóval ezzel ne jöjjetek nekem. Na csá, asszem kivonom magam ebből az elborult, hányingerkeltő társadalomból :D

2019. dec. 13. 10:39
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Utolso, nyugi engem is lepontoztak mert nem tetszenek a bolti nők akik megveszik maguknak a szepseget hogy ugy nezzenek ki mint aki termeszetesen is szep 😀

F28

2019. dec. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!