Mi a véleményetek egy ilyen lányról, igénytelen?
Az egyik unokatestvéremről van szó. 21 éves és egyáltalán nem sminkeli magát. Életében nem volt még sminkesnél, sem kozmetikusnál, sosem volt még műkörme...
Azt mondja, nem érdekli.
Irigy vagy rá, mert mivel te súlyos önbizalomhiány miatt művi dolgok nélkül az utcára se mersz kimenni, ő pedig minden szívbaj nélkül igen. Na, ő csinálja jól. 🙂
Egy hajléktalan az igénytelen, nem az unokatesód. Egyébként szép kis rokon lehetsz, ha ilyen gerinctelen módon kibeszéled őt, és leigénytelenezed.
#5 vagyok, látom lepontoztak a majmok, a feminácik és a ribizlik :D csaxólok, nő vagyok, nem egy hímsoviniszta gyökér. Szeretek néha sminkelni, és a körmömet is megcsinálni, de csak saját magam szórakozására. De aki megfelelési kényszerből erre költi a pénzt, miközben ő szarul, vagy sehogy sem keres, folyamatosan sminkel, és fontosabbak a nagy karmai, és a műszempilla, amitől nem lehet arcot mosni, mert uram atyám lejön, mint hogy életképes legyen, az UNDORÍTÓ. Nyíltan lenézek minden minden ilyen csajt.
Nem vagyok szegény sem hülye, szóval ezzel ne jöjjetek nekem. Na csá, asszem kivonom magam ebből az elborult, hányingerkeltő társadalomból :D
Utolso, nyugi engem is lepontoztak mert nem tetszenek a bolti nők akik megveszik maguknak a szepseget hogy ugy nezzenek ki mint aki termeszetesen is szep 😀
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!