Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nem sminkelek igénytelen...

Ha nem sminkelek igénytelen vagyok!?

Figyelt kérdés
Mostanában csak azt hajtogatja az egyik barátnőm( persze burkoltam, konkrétan nem jelenti ki) hogy ő mennyire igényes. Ugyanis ő követi a divatot, a sztárok életét, sminkel odafigyel magára, nem rég festette meg a haját olyanra amilyenre egy celeb... blablabla. És folyton az orrom alá dörgöli, hogy az igényesség egyik alapja az,hogy valaki sminkeli magát, és ,hogy én is sminkelhetném magam. Ez tényleg így van? Ha valaki nem sminkel manapság 15 évesen az igénytelen?
2017. dec. 6. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Dehogyis! A barátnőd egy buta picha. Megsúgom egy csomóan kiröhögik a korodbelieket, akik kiélt utcalányosra sminkelik magukat...
2017. dec. 6. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes meglátás. Az igényesség szerintem ott kezdődik, hogy az ember mindennap tanul, olvas és fejleszti magát. Mondjuk a szakmájában, nem pedig abban, hogy xyz celebnek milyen kóc van éppen a fején.
2017. dec. 6. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Akkor vagy igénytelen ha nem tisztálkodsz stb, a sminkelés pedig egyáltalán nem "alap".
2017. dec. 6. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

Tudod mi az igénytelen? Amikor valakinek zsíros a haja, csipás a szeme, büdös a szája, nem használ dezodort, állott szaga van a ruhájának, retkes a cipője, túrja az orrát. Ha tiszta vagy és illatos, nem vagy igénytelen.

Én munkába sminkelek, vagy ha megyek valami olyan helyre (nem plázára gondolok), egyébként nem.

Persze feldobja egy nő arcát a megfelelő mennyiségű (!) smink, de az a lényeg, hogy ápolt legyen a bőröd, be legyen krémezve, tiszta legyen a hajad.

35N

2017. dec. 6. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
A smink öregítí a bőrt ne foglalkozz vele.
2017. dec. 6. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
A smink mindent csinál csak nem öregíti a bőrt, butaságokat ne beszéljünk már :) Lehet, hogy 30 évvel ezelőtt még kicsit nehéz volt az alapozó, de manapság jobbat tesz egy kis tápanyagokkal dúsított hidratáló alapozó, mintha nem hordanád.
2017. dec. 7. 13:33
 7/9 Metionin ***** válasza:
100%

Hát a barátnőd leírása alapján én is igénytelen vagyok pedig sminkelek és a hajamat is festem :D csak én a saját igényeim szerint, nem úgy ahogy xy celeb (ezekről az elmúlt 10 évben kb. fogalmam sincs). Ritka felszínes ember lehet.

Előttem már írták, igénytelen az aki koszos, büdös, stb. A smink és hajfestés nem alap dolog, ha valaki nem csinálja akkor nem csinálja. Nálam az igényesség alapja pl. a fogmosás, nem az hogy van épp rajtam smink vagy nincs.

2017. dec. 7. 14:16
 8/9 Metionin ***** válasza:
Ja most nézem, 15 évesen? Lol minket annyi idősen kivágtak volna a suliból ha sminkelve megyünk be. A leírás alapján 18-20 évesnek gondoltam a barátnődet hogy ennyi ideje és pénze van magával foglalkozni.
2017. dec. 7. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, ő egy h lye p csa.

Az alapápoltsághoz nem ez kell, egyáltalán nem fontos, de semmiképp nem itt kezdődik. Hanem itt: ne legyen izzadságszagod, ne szőrösödj mint sz r a pincébe, ne legyen szájszagod, és fürödj meg moss fogat mindennap. Ennyi. Ezeket azzal egészíted ki, amivel akarod, akár apróbb émkszerek, hajhullámosítás stb., de sminkelni nem muszáj egyáltalán. Sokan be is festetik a hajukat meg ordenáré nagy ékszereket hordanak, mégse festik megukat semmilyen részükön.

Nem itt kezdődik az igényesség/ápoltság, hogy valaki éppen melyik hírességet, "sztárocskát" majmolja, vagy melyiket éppen nem. Az utánozástól nem lesz senki különb, ugyanúgy átlagos földi halandó... Jééééézuuuuuusssss!!! Nem kal hasonlítani senkirte, mert attól te se meg más se többek nem lesznek, csak továbbra is átlagosak. Ennyi!

Úréééééggggg! Mint a majmok az állatkertbe, akik ha unják magukat, a társaikat utánozzák.

Ui.: bocsi ha én most egy taplóparaszt voltam, de ez sok fiatalra igaz.

2019. nov. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!