Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy sminkelek?
Én már sminkelek és alapozó szempillaspirál meg stb.De anyukám nem tudja.Mindig úgy sminkeltem hogy nem tudta és még most sem tudja.És nem tudom hogy mondjam el neki , mert nehézkesen érti meg ezt a smink dolgot..mindig azt mondja még kicsi vagyok hozzá..Szerintetek is ?
14/L
Édesanyám,nem vagyok megelégedve a testemmel,úgy érzem ha kifestem magam szebbnek látnak majd és jobban el tudom fogadni saját magam is
Egyébként nem tudom,én alapból sminkellenes férfi vagyok,szerintem undorító,mintha behúztak volna úgy néz ki..
Attól meg hánynom kell amikor a szemüknél matatnak a ceruzával a csajok
Természetesen vagytok a legszebbek :)
Ha nem akarod megmondani akkor ne mondd meg.Ez nem olyan dolog amiről feltétlenül tudnia kell. Nálunk ez így nézne ki:
-Anya!
-Mivan?
-Mostantól Sminkelek
-jóvan
Korrektoron és szempillaspirálon kívül másnak nincs keresnivalója egy általános iskoláson.
Középiskolába már mehet kicsit több is, de az erős maszk ott is ugyanúgy nevetséges és szólhatnak is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!