Hétvégén megyek vidékre. Hogy, sminkeljem ki magam?
Figyelt kérdés
Ott lesz a régi pasim is. meg egy másik akinek " az unokatesóm" szerint bejövök;D De nem tudom,hogy sminkeljek..valami muszáj, mert alapból nagyon elveszi az arcom=S..oké alapozó..szemcerka..szájfény..de azért vidék nem Pest xD nem akarom túlzásba sem vinni, ötletek?2010. júl. 19. 19:26
11/18 anonim válasza:
alapozónál púdert állagút használj mert az szívja az izzadságot attól függ mien ruhába mész. én ált. ugy szoktam h a szemzug fehér utánna meg olyan szín mint a pólóm és ezek így tökjól mutatnak rem. értetted . tehát a szemzug fehér kb 4 cm hosszuságba és utánna a maradék rész meg pólód színével megeggyező :-)
12/18 anonim válasza:
előző vok még annyit h szempillaspirál meg szájfény vmi fehéres árnyalatú rúzst az alalapnak és rá meg csillogós szájfény
13/18 anonim válasza:
Köszönöm ezt a kérdést rég nevettem ilyen jót :DDDD
14/18 anonim válasza:
Te mit értesz vidék alatt? taplófalvát, vagy valami vidéki várost?
15/18 anonim válasza:
Ezen én is jót nevettem.:D Kend a rúzst a szemedre, a fekete szemhéjtust meg a szádra, mert vidéken ÍGY KELL sminkelni. Ha nem így leszel kisminkelve abból nagy baj lesz..!!!!
16/18 anonim válasza:
A kérdésből ítélve bárhogy sminkelsz, úgyis "nagy arcod lesz", szóval szerintem maradj a szokásosnál, azt már legalább begyakoroltad, és hamar elkészül.
17/18 anonim válasza:
Én "vidéki" vagyok, de, ha Pesten járok, még reggel otthon kifestem magam, és nem változtatom meg mire oda érek. :)
Hidd el, itt is emberek élnek, akik festik magukat. Szóval ugyanúgy sminkelgetsz, ahogy szoktál.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm(: am. meg egy kis eldugott falucska..
2010. júl. 23. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!