Hétvégén megyek vidékre. Hogy, sminkeljem ki magam?
Figyelt kérdés
Ott lesz a régi pasim is. meg egy másik akinek " az unokatesóm" szerint bejövök;D De nem tudom,hogy sminkeljek..valami muszáj, mert alapból nagyon elveszi az arcom=S..oké alapozó..szemcerka..szájfény..de azért vidék nem Pest xD nem akarom túlzásba sem vinni, ötletek?2010. júl. 19. 19:26
1/18 A kérdező kommentje:
elfejtettem: 16/L
2010. júl. 19. 19:27
3/18 A kérdező kommentje:
tudom, nem is akarok többet magamra kenni...(: csak esetleg egy link..vagy vmi. mert alapból elég bénán sminkelek:S
2010. júl. 19. 19:32
4/18 anonim válasza:
Fessel disznot meg kapat az arcodra.
5/18 A kérdező kommentje:
haha* komolyan kérdeztem..
2010. júl. 19. 19:36
6/18 anonim válasza:
Ha nagyon csúnya a bőröd csak akkor tegyél fel alapozót, ilyen melegben nem nagyon ajánlott.Szemcerke meg egy kis rúzs és elég is
7/18 A kérdező kommentje:
nem csúnya a bőröm, sőt most egy pattanás sincs rajta, szerencsére..(: csak,ha pont az nap előjönne..és köszi a választ(:
2010. júl. 19. 19:40
8/18 anonim válasza:
Szerintem rendeld meg a "Hogyan sminkeljünk ha vidékre megyünk" című lap legújabb számát. Remek tippek vannak benne!
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Ugyanúgy sminkelhetsz mint Pesten. A vidék nem azt jelenti, hogy elmaradott emberek akik megvetik a sminket meg a tangát.Ugyanúgy ismerjük mi is a divatot, mi is sminkelünk stb...Csak vidékre mész nem valami elmaradott társadalomba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!