Tudtok olyan szempillaspirált ajánlani amitől olyan pilláid lesznek mintha műszempillád lenne?
Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 18:59
1/7 anonim válasza:
Nekem a a Pupa vált be 🙂 Próbáld ki
3/7 anonim válasza:
Maybellibe the Colossal Volume Express. Sárga tubusos. Abszolút megahosszú és dús pillákat csinál.
4/7 anonim válasza:
Szerintem bármelyikkel lehet ilyen hatásút csinàlni. Nekem legalàbb is szokott sikerülni mindel.
Két rétegben szoktam felvinni. A technikán is sok múlik.
Nekem most Essence I love crazy voleme spirálom van.
5/7 anonim válasza:
Nekem mind lepergett ronda volt. Soros Muszempillat ragasztok magamnak minden reggel.
7/7 anonim válasza:
A soros műszempilla nem valami guszta, akkor már inkább egy természetes hatású, igényesen épített műszempilla. (1-2D maximum)
Egyébként a legjobb spirál a maybelline lash sensational, nekem hatalmasak lettek tőle a pilláim és rengeteg ismerős is erre esküszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!