Gimnáziumban sok, ha szempillaspirált használok, vékony, rövid, szolid "cicás" tust húzok, a szemöldökömet természetesen kitörltöm?
Figyelt kérdés
Ezen kívűl mást nem használok. Azt fogják rólam gondolni a fiúk, hogy smink nélül csúnya vagyok (bár ezek közül mindet visszafogottan viselek) ? Gimiben ez sok? A házirend tiltja a műkörmöt, haspólót, túl rövid nadrág vagy szoknya viselését, természetestől eltérő hajszínt, a tanárok a smink miatt lenéznek majd? Sminkről nem ír a házirend. Bár csak a tus látszana igazán, de az is szolid.2019. júl. 27. 00:28
1/8 anonim válasza:
Nem sok. Nàlunk rengetegen így sminkelnek, csak sokaknàl mèg mellè jön a sok alapozó, ès pirosító.
Csak a szemöldök tènyleg termèszetes legyen, mert az a nagyon erősen meghúzott, amit sokak csinàlnak (nagyon sok ilyet látok gimiben), szerintem bűnronda. :)
3/8 anonim válasza:
Én épp így sminkelek, és nekem általában azt mondják, hogy alig van rajtam smink. Mellesleg én azt vettem észre, hogy ebben a korosztályban a többség a szemöldökét csinálja meg, meg spirált használ, illetve mérhetetlen mennyiségű alapozót. Inkább húzz egy szolid tust, minthogy teljesen bemázold az arcod alapozóval.
4/8 anonim válasza:
A tanárok meg iskolafüggő, de nem hinném, hogy gimiben bárhol is szólnának érte. Max. a legkonzervatívabbak furán fognak radnezni, de ez van
5/8 anonim válasza:
Én is így sminkeltem, senki nem szólt meg érte.
6/8 anonim válasza:
Én vallási gimibe jártam, és még ott is rengetegen alapozó+szemöldök+szempillaspirál kombóval jártak, én is volt hogy ugyanezzel plusz még mindenféle tusvonalakat is húztam :D Ha valamelyik tanárt zavar, az úgy is szól érte, de a legtöbbeket általában nem érdekli, ha nem viszed annyira túlzásba, hogy úgy nézz ki mint egy make up modell, v mintha buliba mennél. A szemhéjszinezés vagy a műszempilla, rúzs pl már ilyen.
7/8 anonim válasza:
Én spirált szájfénnyel használtam már általános végén is, és a tanárog nm ugattak le, mert nem feltűnő.
És gimibe se szólt érte senki, mert ez nme gy bulismink, csak szloid, nincs az a "címlapi fullglam" hatása, és nem is Instás meg nem is übercicás.
8/8 anonim válasza:
Ne stresszeld túl, nalunk a hazirend a hajfestest is tiltotta és én festettem a hajam már általánosba szőkére, sokan megszoltak érte de kit érdekel ha folyton azzal törödsz ki mit szol meg gondol rólad akkor tönkre fogsz menni idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!