Vékony szájhoz rúzs vagy szájfény illik inkább, hogy ne tűnjön még vékonyabbnak és jól mutasson rajta, ill. milyen szín, árnyalat?
Figyelt kérdés
Elég vékony ajkam van, sajnos azt vettem észre, a (főként matt) rúzsok valahogy nem áll jól rajta, még inkább kihangsúlyozza a vékonyságát. Szájfénnyel vagy nem matt rúzzsal jobb lenne? Melyik árnyalatok nem vékonyítanak rajta optikailag?
Köszi annak aki válaszol! :)
2018. nov. 8. 17:59
1/6 anonim válasza:
Minden fényes felület optikailag dúsít, ezért nem is ajánlják telt nőknek a selyem meg bársony, meg egyéb fényes felületű anyagokat. Tehát szájfény, a matt rúzs semmiképpen sem jó.
2/6 anonim válasza:
Én pont ezért nem használok szájfényt. A rákenem az egyébként is dús ajkamra, akkor olyan, mintha a hatszorosára töltöttem volna.
De aki szeretné, hogy vastagabbnak tűnjön, annak nagyon ajánlom.
Fényes és csillámos egyaránt jöhet. Akkor lesz még jobb az eredmény, ha a szájfény majdnem olyan színű, mint az ajkad, de lehet átlátszó is.
A lényeg, hogy semmiképpen ne legyen sötét, vagy túl fuksziás.
3/6 anonim válasza:
Szájfény jobb, ha dúsabbnak akarod mutatni, de vigyázz, mert az meg nagyon kiemeli, ha túlhúzod a szád vonalán. A sötét színeket felejtsd el, azok nagyon keskenyítik az ajkakat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2018. nov. 9. 01:13
5/6 anonim válasza:
A szájfény jobb, vastagítja a szájat! De csak optikailag
6/6 anonim válasza:
Szájfények, abból is a vilagos rozsaszinek,nude szinu fenyes ruzsok,atlatszo szajfenyt tehetsz az ajkad kozepere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!