Van itt még olyan csaj, aki csak szempillaspirált használ, és még ünnepekre se "kreál magából bálkirálynőt"? Hány doboz szempillaspirálotok van?
Én még buliba se festek fel többet, de úgy érem, ennyi azért kell.
És nekem 5db van, kedvem szerint váltogatom őket...
Amúgy nem csak az létezik, hogy csak spirál vagy full maszk.
Egyetlen spirálom van. Ha kibontom, 3 hónap múlva kuka, nincs annyi zsém, hogy ennyit vegyek.
Régen tinikoromba én minden nap "bálkirálynő" voltam, melóba is, sulis koromba is, meg ünnepekre is. Napi szinten piros rúzs meg vastag tusvonal, lila szemhéjpúder, meg műszempilla, ezek voltak rajtam. De mint sok-sok volt oszitársam anyjától megtudtam, ez a tizenéves fiatal kiscsajoknál egy hullám, ami idővel elmúlik, mert egy időbe azt hiszik, úgy kell kinézni és az is a norma, ha úgy fested ki magad, mintha egy videoklip-forgatásra készülnél, mert a TV és a plakátok ezt sugallják, h a vörös szőnyeges megjelenés az az ideális.
De az évek alatt rájönnek, h ez nemcsak erőteljesen pénztárca-soványító; hanem felesleges is, mert nem kell még ünnepekre se ennyire kifesteni magad, mert nem Nicky Minaj vagy, hanem csak egy "hétköznapi ember".
És az is egy gyakran mondogatott szöveg az élet bármely terén, h a kevesebb több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!