Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért fújja be magát minden...

Miért fújja be magát minden csaj fullasztóan parfümmel?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 06:40
 1/4 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
100%

- Rossz körökben mozogsz

- A te orrod túl érzékeny

- Az orr egy idő után kifárad, és a parfümöt viselők gyakran többet fújnak magukra a kelleténél

2019. júl. 25. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
En pont az ellenkezojet tapasztalom, hogy eppen a ferfiak fujnak magukra annyit, hogy nem tudsz mellettuk megmaradni. Egyszer beszelgettem errol egy baratommal es elismerte hogy ketfele dezodort, arcszeszt, parfumot hasznal egyszerre.. Mellesleg meg ezeket minden oraban ujrateszi... Szerintem az lehet a dologban, hogy a viselo orra mar nem erzekeli az illatot ezert megtobbet tesz.
2019. júl. 25. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik azért, én kimondottan a liftben utálom. Lehet ők megszokták az illatát és azt hiszik nem érződik és csak fújják és fújják. :D
2019. júl. 25. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nincsenek tisztában azzal, hogy milyen erős is a parfüm, és az orruk hozzászokik. Én is például jó minőségű, erős hatósugarú parfümöket viselek, de kizárólag csak egy fújásnyit. Teljesen elrontják vele a parfümöt, ha sokat fújnak magukra. :(
2019. júl. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!