Tudtok ajánlani szempillaspirált és szemtust?
Olyan szempillaspirálra gondoltam ami nem drága, dúsítja és lehetőleg vízálló legyen.
És olyan tust keresek ami nem az ecsetes változat hanem a tollas. Fekete legyen, vízálló és ne az legyen hogy többször átakarom húzni és az előző réteget leszedi.
És ne a netről keljen rendelni hanem meglehessen venni személyesen is DEBRECENben
Az essencenek vagy a you better work termékcsaládja, én annak használom a dúsítő és hosszabbító spirállját, ami tényleg víz és izzadság álló
Imádom!
én is essence spirált ajánlok, nem drágák, de nagyon jók!
Tust még én se találtam jót, pedig próbáltam sokat xd
A Maybelline Lash Sensational spirálja a legjobb, amit valaha vettem. Gyönyörű, drámai, műszempilla hatású pillákat csinál, és egy teljes napon át tartós úgy, hogy nem kenődik és minimálisan sem hámlik.
Ja, és amúgy a “nem vízálló” verzió is vízálló.
Sajnos tusból nem tudok olyat ajánlani, amit írtál, mert nekem nem jöttek be, baromi nehéz irányítani, annyira folyékony. Sokkal könnyebb boldogulni egy gél állagú ecsetes verzióval. Nekem a Maybelline Lasting Drama tégelyes verziója jött be, ami amellett, hogy nagyon könnyen kezelhető, szintén extra tartós.
Én az Avon False Lash szempillaspirálját használom, nagyon szeretem.
Nem tudom, ez Debrecenben elérhető lehetőség-e, de nálunk vannak Avon minatboltok, ahol személyesen meg lehet nézni a termékeket.
+1 az Essence-nek szempillaspriál terén, és
+1 a Maybelline Lasting Drama tégelyes verziójának tus terén. Gyönyörű fekete, könnyen kezelhető, csak hát nem a legolcsóbb.
Lora jó mind2ből, bár "olcsó kínai", de szuperek!
20/NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!