Akik többen élnek és kádjuk van?! Ti egy vízbe fürödtök, vagy mindenki enged magának saját fürdővizet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 20:49
1/21 anonim válasza:
Mi zuhanyzunk a kádban. Sokkal kevesebb vizet használ, mint a fürdés, pláne, ha mind az 5-en külön vízben szeretnénk ellazulni.
2/21 anonim válasza:
ugyanúgy, mint az első. egyébként meg régen fürödtem, én is meg a tesóm is, és nem ugyanabban a vízben. szerintem az nem túl higiénikus.
3/21 anonim válasza:
Ugyan mindketten zuhanyozni szoktunk, csak én terülök el a kádban olykor, kiáztatni magam, de nem tudnám elképzelni, hogy olyan vízben ücsörögjek, amiben már valaki lemosakodott előttem.
4/21 OliaTIRA válasza:
mi 4en vagyunk mamam furdik mi 3man zuhanyzunk
5/21 anonim válasza:
Tusol mindenki.Egymagadnak fürdeni sem túl egészséges,üldögélni a saját izzadtságodban,retkedben,nem még máséban.Úgy gondolom,ez olyan dolog,amin egyszerűen nem lehet spórolni.
6/21 anonim válasza:
Gondolom azért kérdezed, mert Ti igen.
Mikor kicsik voltunk a tesómmal simán lefürödtünk egymás után és utánunk a szülők. Akkor még jobban kellett spórolni. Ennek ellenére nem voltunk retkesek és büdösek.
Most meg lehet nézni a vízszámlát. :-)
7/21 anonim válasza:
Külön vízben.
De pici gyerekként együtt fürödtünk, mármint egyszerre, szóval egy vízbe is.
8/21 anonim válasza:
mi szoktunk egymás után fürödni anyummal de csak akkor ha egyikőnk sem menstruál éppen. Ha igen akkor nem fürdünk egymás után.
10/21 anonim válasza:
Nem! Most az őszinteség ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!