Szulok, kamaszok, mindenki ti mit gondoltok 12 eves csajnak koldok piercinrol?
Hogy mit?? Eszébe ne jusson!! Az én lányomnak nem engedném, az biztos!! Szégyen az anyára is aki ilyet megenged!! 12 évesen még kislány!! De egy normális szalonban be sem rakják ilyen fiatalnak.
33/N
ha az anya vagy akkor ezen hülyeség gondolkoznod is
ha a gyerek akkor meg kicsi vagy hozzá majd 2 év múlva
Az én lányomnak 14 évesen lett köldökpiercinge, 12 évesen nem engedtem volna meg neki bár nem is kérte. Most 15 éves.
30.N
Ahogy olvasom jóval nagyobb gondok vannak nálatok, mint egy hülye piercing...
Amúgy nem engedném, hogy 12 évesen piercinget hordjon. Tök felesleges. Ja és mutogatni akarja a hasát ilyen fiatalon? Mert különben ki látja?
Mégiscsak te vagy az anyja! Ne haragudj de ha az én lányom lenne picit elbeszélgetnék Vele ;-) Én mindent megengedek neki általában, de tiszteljen már meg annyival amennyivel kell!
Nálunk sem tudta az édesapja hogy van neki, bár az apja egy menő,kigyúrt,tetkós,szolis... :-) , és a "kislány"ával mégis szigorú. Hát mit kaptam én érte Tőle, de mondtam neki hogyha többet jönne hozzá vagy többet foglalkozna vele akkor lehet lebeszélhette volna róla :))
30.N , megint :-)
Hát, bocsi, de az ilyet nevezik tini k*rvának. Bugyit, melltartót cserél fiúk előtt? Sürgősen beszélgess el vele...
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!