Szulok, kamaszok, mindenki ti mit gondoltok 12 eves csajnak koldok piercinrol?
képzelem hogy viselkedhetett veled az anyád hogy te ilyen lettél.
Remélem azzal amit most le fogok írni, sikerül majd hogy jobb belátásra vegyelek. Ahogy olvastam láttam hogy végül is azért lett a gyermekednek köldök pc-je, mert megzsarolt téged. Hol élünk hogy 12 éves kis taknyos kölykök zsarolják az anyukat, legyen az akárhány éves. Általában az édesanyák célja az hogy mindentől megvédjék csemetéjiket és óvják őket mindentől ami a későbbi életére rossz hatással lehet. Általában egy édesanyának fontosabb a gyermeke élete, jövője mint a sajátja. Látom ez nálad nem így van, félsz hogy kiderül egy nyavalyás titkod, és ezért rossz lesz neked. Ahelyett hogy inkább derüljön ki a kis titkod mint hogy "megrotsd"a leányodat. Néha tényleg nem ártana egy anyai pofon vagy nem tudom mi vagy nálatok úgy van hogy a gyerek parancsol a felnőttnek? (a nyúl viszi a puskát vagy a vadász?)
a SAJÁT lányodtól félsz? csak gratulálni tudok.. mi olyan nehéz abban hogy egy pofont adj neki?
csak szólok hogy ha most nem csinálsz semmit akkor párév múlva lehet h drogozni is fog meg kurv@skodni.. ha most nem csinálsz semmit akkor ne lepődj majd meg a jövőjén..
egyáltalán leültél már vele beszélgetni?
amúgy 14/L vagyok de úgytűnik értelmesebb mint egy 27 éves felnőtt anya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!