Mi a véleményed a futura hajról?
Figyelt kérdés
Mindenki véleménye érdekel,ha lehet írjatok sokan!
Feketét szeretnék venni.
Milyen a minősége,és mennyi ideig lehet hordani?(Csattos)
2010. júl. 17. 01:29
1/6 anonim válasza:
fuu.szerintem eléggé kaki. :S azt mondják ez hasonlít leginkább az igazi emberi hajra...de szerintem akkor is mű hatása van.ja és ha nagyobb hőfokon vasalod/göndöríted akkor összeolvad mint a sz*r.
2/6 anonim válasza:
és hullik is :S (ha pénztárcád engedi/van rá lehetőséged,akkor inkább az igazi hajat ajánlom)
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó.Nekem régen volt és ráadásul hőillesztve.És nekem nagyon bevált,pedig volt mindenféle már felrakva.
4/6 anonim válasza:
Nekem fekete van, szerintem nagyon jó. Bár gubancolódik a vége, de ha megmosod (akár samponnal, vagy öblítővel) majd utána kivasalod, olyan lesz mint az új! A gond vele az, hogy túl fényes, de egyébként nem látni rajta hogy mű:)
5/6 anonim válasza:
bnőmnek is az van és senki meg nem mondaná róla, hogy nem igaz a haja...csodálkoztam én is h a futura ennyire bevált neki..ő balzsammal mosta...
6/6 anonim válasza:
Nekem egy napja van fent, de nagyon szeretem! Nem látszik hogy mű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!