Futura hajról leírnátok amit tudtok légyszi?
szerencséd van ma kaptam meg és szombat este rendeltem :))
60 cm 613 szőkét rendeltem egy csomaggal
nagyon puha csúszós a haj szögegyenes (vasalni nemigen kell)de látni azért hogy nem igazi
még nem vagdostam szét mert holnapra várok csatot hozzá (vateráról rendeltem úgy csak 60 Ft)
egyszerűen méretre levágod amilyet szeretnél 2 sorba kb vagy ahogy akarod összevarrod utána a csatokat is,kicsit körülményes ,de hát olcsó és ez a lényeg :)))
a színével gondom van mert elég világos és ma egész nap gondolkodtam hogy milyen festéket is vegyek mert 1 hét múlva festeni kell a hajam
nem gyakori használatra tökéletesen megfelel nekem van indiai hajam és fölösleges volt kiadni 25 000 érte mert nem ér annyit,hiába a gondos ápolás.
Jaaj nagyon köszi a segítséget:D
Én vörösesbarnát fogok rendelni hétfőn 60cm-eset, az úgy tudom 2 sorba jön ki nagyjából, akkor 6 db közepes tresszcsatt elég lesz ugye?
Na futura hajas csajszik figyelem:P:)
Nekem is az van,és rasztásodott,a vége tök seprűs volt,mindenre hasonlított csak hajra nem:D
Itt olvastam,hogy öblítős vizbe kell áztatni 10 percig és utána száritani és kivasalni.Most csináltam meg.Az eredmény: ugyanolyan mintha ebben a pillanatban vettem volna meg.Selymes,fénylik,és sima :) Ezt ajánlom mindenkinek!!Olcsó,egyszerű és mégis káprázatos,különféle márkás hajápolószerek nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!