Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Futura hajról leírnátok amit...

Futura hajról leírnátok amit tudtok légyszi?

Figyelt kérdés
Már megnéztem egy oldalt, ahonnan lehet futura hajat rendelni, csak elfelejtettem a nevét 8-):).. Írjátok már le nekem köszi! Ami még fontos, akinek van bármi tapasztalata tresszes futurával kapcsolatban leírná nekem mit és hogy kell csinálni, elvágni, rávarrni a csattra, stb stb ? mindent szeretnék tudni, mert rendelnék még a héten, köszii:)
2010. máj. 11. 22:52
 1/8 A kérdező kommentje:
jaj afroline.hu már megvan már csak tapasztalatokat kérek:)
2010. máj. 11. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:

szerencséd van ma kaptam meg és szombat este rendeltem :))

60 cm 613 szőkét rendeltem egy csomaggal

nagyon puha csúszós a haj szögegyenes (vasalni nemigen kell)de látni azért hogy nem igazi

még nem vagdostam szét mert holnapra várok csatot hozzá (vateráról rendeltem úgy csak 60 Ft)

egyszerűen méretre levágod amilyet szeretnél 2 sorba kb vagy ahogy akarod összevarrod utána a csatokat is,kicsit körülményes ,de hát olcsó és ez a lényeg :)))

a színével gondom van mert elég világos és ma egész nap gondolkodtam hogy milyen festéket is vegyek mert 1 hét múlva festeni kell a hajam

nem gyakori használatra tökéletesen megfelel nekem van indiai hajam és fölösleges volt kiadni 25 000 érte mert nem ér annyit,hiába a gondos ápolás.

2010. máj. 11. 23:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Jaaj nagyon köszi a segítséget:D

Én vörösesbarnát fogok rendelni hétfőn 60cm-eset, az úgy tudom 2 sorba jön ki nagyjából, akkor 6 db közepes tresszcsatt elég lesz ugye?

2010. máj. 11. 23:57
 4/8 anonim válasza:
Szió, nekem volt, 1-2 mosásig jó, de ha mosod, nagyon rossz...rasztás, nem tudod fésülni..ha csatolgatod, biztos jó, de a színét nehéz eltalálni a saját hajhoz.....:(
2010. máj. 12. 00:21
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem csak addig kéne, amíg meg nem nő a hajam egyenletesen, mert most így hosszú elmesélni, de jobb oldalt volt benne szőke, amiből még van az alján egy kicsi, ezért mindig visszatörik, rövidebb jobb oldalt, mint bal oldalt, ezért most levágatom kicsivel rövidebbre, addig fogom használni a futurát, ezért kell csattos:) kisregényre sikeredett már megint ezazzz..:D
2010. máj. 12. 00:25
 6/8 A kérdező kommentje:
a lényeget meg kihagytam, szóval alváskor meg fürdéskor persze leszedném:D
2010. máj. 12. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Na futura hajas csajszik figyelem:P:)

Nekem is az van,és rasztásodott,a vége tök seprűs volt,mindenre hasonlított csak hajra nem:D

Itt olvastam,hogy öblítős vizbe kell áztatni 10 percig és utána száritani és kivasalni.Most csináltam meg.Az eredmény: ugyanolyan mintha ebben a pillanatban vettem volna meg.Selymes,fénylik,és sima :) Ezt ajánlom mindenkinek!!Olcsó,egyszerű és mégis káprázatos,különféle márkás hajápolószerek nélkül!

2010. jún. 18. 15:01
 8/8 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2010. jún. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!