FUTURA 60cm-es feketével lesz a hajam meghosszabbítva vélemények erről a típusú hajról és színről?
Ezt egy fórumon olvastam:
Én vettem FUTURA hajat.
Én nm tudom h miért írják egyesek azt erről a "hajról" h NAGYON JÓ,mert sztem kicsit sem hasonlít az emberi hajhoz,iszonyat mű hatása van..azt is írják róla(a használati utasításban is)h lehet vasalni,göndöríteni..nm tudom miért kellene ezt vasalni mert full egyenes,semmi tartása nincs,max 180°C-ot bír :D:D ja persze..egyáltalán nm tudtam se én se barátnőm göndöríteni,csak enyhe hullám lett benne az is 180°C felett..szóval HASZNÁLHATATLAN szerintem...de lehet mások nm így gondolják...ezt csak azért írtam le mert sok a "téves"infó és láttam h páran szeretnének hosszú hajat ilyen a "hajból",ha nem akarnak feleslegesen kidobni pénzt(igaz nm sokba kerül,olyan is amúgy:D)akkor inkább gyűjtögessenek még kicsit rendes európai hajra..a rossz minőségű hajjal csak károsítod a saját hajadat,és ha egyébként is rövidnek,kevésnek találod,könnyen lehet h még rövidebb és kevesebb lesz ezek miatt...de ez csak 1 JÓ TANÁCS,nem muszáj hallgatni Rám, tapasztalatból írom ezeket.
Ezt is írták róla :) :
"Egy jó tanács soha ne vegyetek 80 cm-es hajat
nem lehet vele létezni de a lényeg, hogy aki nekem szokta varrni a hajat még az is elcsodálkozott hogy mennyire jó a futura haj.."
Most akkor döntsd el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!