Volt már futura póthajad? Milyen tapasztalattal vagy róla?
Figyelt kérdés
Nekem eddig volt szintetikus,az kibírta fél évig,ápolás mellett.A futura valamennyivel jobb lehet,mint ami nekem volt szintetikus.Gondolkodom,hogy veszek egy 60 centiset.:)2011. máj. 31. 18:42
1/3 anonim válasza:
rossz,sprűd lesz a vége,mint egy seprű.én is ápoltam rendszeresen,megvastagodott a vége,hiába rikítottam.
2/3 anonim válasza:
megfelelő ápolás mellett sokáig megmarad. nekem is 60 centis van, és már október óta megvan.Már nem olyan gyönyörű állapotban van, ugyanis mindennap hordom,de én kellemesen csalódtam benne. Ha kezd seprűsödni a vége, akkor vasalj rá.. Sokat segít rajta.
3/3 anonim válasza:
barátnőmnek az van több mint egy éve...lényegében folyamatosan hordja, fel van varrva neki...és szép...semmi gondja nincs vele...meg is lepődtünk:) balzsammal mossa meg ilyenek...:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!