Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Volt már futura póthajad?...

Volt már futura póthajad? Milyen tapasztalattal vagy róla?

Figyelt kérdés
Nekem eddig volt szintetikus,az kibírta fél évig,ápolás mellett.A futura valamennyivel jobb lehet,mint ami nekem volt szintetikus.Gondolkodom,hogy veszek egy 60 centiset.:)
2011. máj. 31. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
rossz,sprűd lesz a vége,mint egy seprű.én is ápoltam rendszeresen,megvastagodott a vége,hiába rikítottam.
2011. máj. 31. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
megfelelő ápolás mellett sokáig megmarad. nekem is 60 centis van, és már október óta megvan.Már nem olyan gyönyörű állapotban van, ugyanis mindennap hordom,de én kellemesen csalódtam benne. Ha kezd seprűsödni a vége, akkor vasalj rá.. Sokat segít rajta.
2011. jún. 1. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:

barátnőmnek az van több mint egy éve...lényegében folyamatosan hordja, fel van varrva neki...és szép...semmi gondja nincs vele...meg is lepődtünk:) balzsammal mossa meg ilyenek...:)

22L

2011. jún. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!