Van póthajad? Ha igen, akkor milyen típusú, mekkora és milyen eljárással rakták fel?
Figyelt kérdés
Ha gondolod képet is mutathatsz róla.=) Kösziii2010. júl. 13. 11:43
1/8 anonim válasza:
Szija. Nekem van, már fél éve :) Európai haj, hőillesztéssel rakták fel és nagyon jól bírja. Itt egy kép:
2/8 A kérdező kommentje:
2010. júl. 13. 12:53
3/8 anonim válasza:
tudom h nem itt kéne kérdeznem:D
de egy ilyen póthaj mennyibe kerül? :D xD
4/8 A kérdező kommentje:
Szia!:D Hát változó.Függ a hosszától,minőségétől meg,hogy hol veszed.:D Nekem nagy mákom volt,nagyon olcsón megúsztam.6 ezer ft-ért vettem használtan,de jó állapotban és még mindig szép és könnyű kezelni,ápolni,nem kell vasalni se,mert egyenes:D 4 sor a haj és 6 ezer volt a felrakás is,mert 1500ft/sor-ért dolgozik az a fodrász,de igényes munka.Amúgy sok hajhosszabbító szalonban akár 100ezret is elkérnek,bár azok eredeti magyar hajak,de annyiért sok sztem.De kinek mi:)
2010. júl. 13. 13:51
5/8 anonim válasza:
indiai, 55 centi és hőillesztés :)
6/8 anonim válasza:
sziasztok!bbocsi,h itt kérdezek,de ti legalább "szakértők" vagytok a témában.Szerintetek tetethetek fel európai hajat hőillesztéssel,mert nagyon vékonyszálú a hajam és könnyen töredezik.Pl most az egyik oldalon a felénél tőbe letört a hajam(sztem a kimosható dauer miatt).
7/8 A kérdező kommentje:
Szia!:)A hőillesztésnek az az előnye,hogy már nagyon rövid hajhoz is lehet alkalmazni.Viszont azt mindenképp jó szakemberrel kell csináltatni,hogy ne törjön le a saját hajad,mert hát ott hőt és vegyi anyagot alkalmaznak.:D De ha profi csinálja tuti nem lehet baj.Bár nekem nincs tapasztalatom,ezeket csak hallottam.Nekem a varrás bevált.Ha tervezed a hajhosszabbítást,mindenképp menj el egy konzultációra,ahol felmérik a helyzetet,hogy mi lenne jó neked.:)Így látatlanba nehéz megmondani.
2010. júl. 13. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!