Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed rólam?

Mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés

Milyen smink/haj állna jól?

Nagyjából rendben van a fejem? :)

Min kellene változtatnom?

Hány évesnek gondolsz?

Ha először meglátsz mi jut rólam eszedbe?

Köszi a válaszokat! :)

2010. júl. 16. 13:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nem photoshop, csak webkamera minőségű kép.

Szempillaspirál és rúzs van rajtam, de a szám alapszíne is elég sötét.

Az eredeti hajszínem sötétbarna, ez egy friss festés eredménye.

14 éves vagyok és nem az a célom hogy minél feltűnőbb/ modellalkat legyek, hanem valami természetes hatásra gondoltam.

Fellépő sminknek mit tanácsolnátok tánchoz? :)

2010. júl. 16. 14:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is jobban állna a sötét, hullámos haj, ez valahogy olyan természetellenes.
2010. júl. 16. 14:40
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

1.Smink nem túl sok, fekete vagy sötét színű. Sötétbarna haj.

2.Nagyjából rendben van a fejed :)

3.A rúzson nagyon kéne változtatnod, legalábbis szerintem, én nagyon utálom, ha valakin rúzs van nem is hagyom hogy megpusziljon, de ha mégis rögtön lemosom a pofámról mert úgy ragad mint a kurv@isten.

4.14 évesnek nézel ki szerintem.

5. Ha meglátlak ez jut rólad eszembe:

[link]

2010. júl. 16. 14:42
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
jesszus ez a hajszín.nagyon nem áll jól.
2010. júl. 16. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól áll neked ez a szőkés árnyalat, de egy kis hullám feldobná a hajadat! =)
2010. júl. 16. 15:26
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajad színe jó így. A szemed sötét, kiemelné a barna. Az arcod amúgy nem nagyon tetszik, de nem vagy csúnya.
2010. júl. 16. 17:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Nekem a rúzs valahogy nem jön be túl piros, elég lenne egy kis szájfény is.

Hajad valahogy nagyon nem tetszik :S lehetne egy kis fokozat benne és sötétebb amint már írtak az előzők.

De amúgy nagyon szimpatikus csajszinak látszol, nem az a flegma beképzlet mai 14-17 évesek :D

de sztem olyan 15-16 lehetsz :)

2010. júl. 16. 17:58
 18/27 anonim ***** válasza:

14 éves vagy és festett a haja... a smink már megszokott de azért a hajfestés kicsit korai nem??o.0 mindegy nem szólok bele szerintem alapjában szép arcod van...a hajad jobb lenne természetes színében olya 15 nek lőtelek be...

tánchoz mi általában csillogós ezüst sminket csinálunk de nekem barna hajam van ehez a szőkéhez az arany állna jól...a rúzst hanyagold mert így öregít tényleg csak szájfény kéne:)

13/L

2010. júl. 16. 20:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Nilla, te szerintem nagyon-nagyon szép vagy és már sokszor mondtuk is neked :), ellehetne hinni :)

Egy fórumos :)

2010. júl. 16. 20:47
 20/27 anonim ***** válasza:

15nek tippellek.

Kicsit sötétebb szőkére festetném a hajad, valami ilyesmire: [link] (nem barna, sötétszőke!) , és alul, az arccsontod vonalában megritkíttatnám, mert nagyon eláll, szerintem ezt te is látod. Ettől, ha nem vagy modellalkat, megerősödik a vállad, a derekad, a csípőd... Szerintem egy féloldalas, vagy teljes frufru nem állhatna rosszul, mert elég nagynak tűnik a homlokod, [link] ilyesmi, félresöpröd, és tök jól néz ki.

A fejeddel semmi baj sincsen, aranyos arcod van, kicsit nagy az orrod, de nekem meg a homlokom, na és aztán?

Sminknél elég, ha veszel egy labellot, valami halvány színűt, pl angel star, és akkor jó illatú, fényes, de ez nem áll jól, olyan nagyis. Púderezz mindenképpen, akkor nem fog csillogni annyira az arcod ebben a melegben. Szemedre elég annyi, kihúzod vékonyan tussal, átszaladsz rajta fekete szemhéjpúderrel, azt eldörzsölöd vattapálcikával, szempillaspirál, és jóság van. Pirosító sem kell, nem tudom, a képen van-e rajtad, de nem kell. Úgyis kipirosodsz. Szedesd ki a szemöldököd!

Fellépésre olyan színt választanék, mint amilyen ruhában felléptek. A szemre kell helyezni a hangsúlyt, pl úgy, hogy teszem azt kék a fellépő ruhád. Egy nagyon halvány kékkel, szinte fehérrel megcsinálod a szemzugodnál, kicsit sötétebbel a szemed közepénél, majd egy erős kékkel a szemeid sarkánál, így füstös tekintetet kapsz. Én, ha ilyen sminket csinálok, mindig kihúzom a szemem fekete tussal, szépen kiemeli. Plusz fekete szempillaspirál, és kész. Semmi rúzs! Nem ilyen fiatal lányoknak való.

Na, asszem ennyi. Változtatni ezeken érdemes, de semmit nem kell.

puszii. 16L

2010. júl. 16. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!