Miért "folyíik le" rólam az alapozó?
nyáron , igen előfordul ez sajnos:/, szerintem az lehet itt még a baj hogy miss sporty alapozót használsz. Ne használjad ezt, mert szerintem eléggé gagyi, ne tedd tönkre a bőröd vele, nme véletlenül ilyen olcsó... Inkább vegyél Vichy, vagy Lorealnak van 3 alapozója is, aminek megnéztem az összetételét és eléggé jó:)A többi márkának az a lapozójában találtam nem túl jó összetevőket,illetve a Loreal többi termékében.Ja és mivel már jönnek a melegek, eléggé erős az UW , ezért olyat vegyél ami fényszűrős! Véd a naptól, és nem ég bele úgy az arcodba! / de azért alá egy kis fényszűrős krém el kellene, de mivel írtad hogy zsíros a bőröd, ezért nap sprayt ajánlom, ami nem olajos összetételű/
2011. máj. 19. 16:52
jah és nekem is zsíros a bőröm, és ezek beváltak:)
2011. máj. 19. 16:54
3/11 anonim válasza:
Hát nekem is nagyon zsíros a bőröm, és igaz sok alapozot használok, de még se folyik szét... lehet a márkád a rossz
2011. máj. 19. 17:19
4/11 A kérdező kommentje:
kedves első! írnál nekem konkrét márkát és árat(esetleg boltot)?
5/11 A kérdező kommentje:
igazából én olyan alapozót szeretnék, ami mattít. :)
Alapozó magában nem mattít, kell púderezni is. max factor, vagy valami hasonló árkategóris, esetleg mac.
2011. máj. 19. 22:32
Próbáld meg a Max Factor Colour Adapt alapozóját, vagy a Rimmel Stay matte termékeit. Sokat segíthet még a hintőpor is, vagy egy jó primer!
Egyébként biztos, hogy szükséged van alapozóra? Egy jó, színezett nappali krém (ami hidratál is) nem lenne elég?
2011. máj. 20. 10:12
púderezz mellé, akár naponta többször,nekem csak így marad fent...
2011. máj. 20. 14:42
első vagyok, hát ha válaszomban írtam hogy matító púder van a vichynél is alapozó, pl: Vichybe ajánlanám neked: A Laboratories Vichy kifejlesztette NORMATEINT alapozóját!
A Vichy innovációja: az első Sebum-Proof textúra. Tartósan egyenletes és matt arcbőr. Az alapozó nem csomósodik össze.Tehát ezt a Normateintet ajánlanám:) vagy nagyon jó még de csak akkor a Loreal mat morphose,/ ez hab állagú alapozó/ ezeknek az összetevőben nincsen káros anyag. Ellenben a Maybellinek is van egy hab állagú alapozója abban már vannak káros anyagok: parabenek.
2011. máj. 20. 15:21
illetve az egyik válaszoló írta a max faktor colour adaptot az se rossz:)annak nem folyékony az állaga, de az összetétele annak sem a legjobb, de valóban szépen fed, egyenletesen zsíros bőrre nagyon jó
2011. máj. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések: