Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek rólam?...

Mi a véleményetek rólam? Lemaradtam?

Figyelt kérdés
Sosem sminkelek, bárki előtt vállalom az arcom a maga valójában, pedig nem hibátlan a bőröm, igaz nem is pattanásos. A hajam természetes szőke, sosem festeném be annyira egyedi színe van. Magassarkút csak alkalmakkor veszek hétköznap nem. Nem szolizom, ilyen karamell árnyalatom van, ugyértem ilyen a nyári nap megfogott és halványan barna. Hát ennyi.
2010. dec. 13. 16:17
1 2
 1/12 Saten ‫҉ ***** válasza:
27%
Én sunáználak :D végre nem egy szolis agyonsminkelt jááájjjj ez nagyun kígyó plázacica
2010. dec. 13. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Most arra vered magad, hogy nem teszel semmit azért, hogy szebb legyél?
2010. dec. 13. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek sminkelni, festem a hajam, mert így érzem jól magam. Egyáltalán nem vagyok plázacica, csak egy átlagos lány. Biztos, hogy rajtad is sokat dobna egy szolídabb smink. 18/L
2010. dec. 13. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:

hát az előzőnél a pont. esetleg ha lenne egy kép vagy valami... szeretem a természetes szépségeket, de a leírtak alapján még az én képzelőerőmmel sem tudlak elképzelni :)

textil nélküli képeket küldhetsz privátba, aztán eldöntöm, hogy sunáználak-e. jó lesz? XD

2010. dec. 13. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ebben semmi extra nincs... "natúr" vagy, gondolom úgy vagy vele,hogy van jobb dolgod is minthogy a külsőddel törődj. Én személy szerint ezzel nem értek egyet,az az elméletem,hogy "hozzuk ki magunkból a legtöbbet",de ha neked így jó,hajrá :) Viszont szerintem ha problémás a bőröd,kezdd el kezel(tet)ni,elég igénytelenül tud kinézni a nem ápolt bőr.

(Mondjuk egy bizonyos kor felett szerintem már "gáz" ha valaki nem törődik egy betűt sem a külsejével.)

2010. dec. 13. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszel magadért semmit, az nem dicsőség. Igenis ki kell, hogy hozd magadból a maximumot.
2010. dec. 13. 20:29
 7/12 A kérdező kommentje:
a bőrömmel semmit sem lehet kezdeni. akinek mitesszeres az tudja, hogy akármit csinál mindig kijön újra és újra. azokra rákenni az alapozót hát az elég hülyén tud kinézni, plusz hogy még jobban ne lélegezzen...
2010. dec. 13. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ezernyi mitesszer volt az orromon és körülötte és igaz,hogy nem volt egyszerű,de többé-kevésbé sikerült kitisztítanom. Viszont kifogásokat biztosan könnyebb találni,mint tenni elleni valamit ;)
2010. dec. 14. 15:37
 9/12 A kérdező kommentje:
komolyan és utolsó hogytűntel? mivolt a titkod? nekem 5000 van kb...
2010. dec. 14. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem mióta (ásványi)púdert is használok, azóta sokkal kevesebb pattanásom és miteszerem van, és értelemszerűen nem is látszik annyira. Most nem azt mondom, hogy te is púderezz, de nekem személy szerint ez bevált.
2010. dec. 14. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!