Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hány éves korban kezdtetek...

Ti hány éves korban kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikortól "szabad" elkezdeni?

2019. júl. 29. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen kezdtem el korrektorozni, mert borzasztóan nézett ki a bőröm, és az segített az önbizalmamon. 13 voltam, amikor elkezdtem spirálozni, rá két évre elkapott egy hullám és elkezdtem alapozózni, vettem szemhéjpúdereket, az volt a próbálgatós korszakom, szerintem minden lánynak kell ilyen.

Most szempillaspirál, korrektor, púder és szemöldökspirál a mindennapi sminkem, gyakran rúzsozok is, én így érzem jól magam. Ha nagyon formális akarok lenni, akkor mehet az alapozó és a szemsmink, de amúgy felesleges.

17/l

2019. júl. 31. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
13. Nekem is nagyon sok pattanásom volt. De máig is csak korraktor és szempillaspirál.
2019. júl. 31. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:

13 éves koromban kezdett el érdekelni a smink, 14 évesen kezdtel el sminkelni suliba természetesen spiral alapozo korrektor, atlatszo szemoldok fixalo,neha baby lips.

15 évesen vékony tussal gyarapodott a suli sminkem, meg neha egy kis szajfenyel.

16 evesen már mindent használtam suliba de csak szolidan persze, bronzosito, highliter,szemhejpuder kb ezekel gyarapodott.

2020. jún. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!