Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit ajánlanátok, milyen...

Mit ajánlanátok, milyen piercinget?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamilyen piercinget, de eléggé félős vagyok, úgyhogy nem tudom,hogy egyálltalán be merem-e vállalni.

Mit tanácsoltok, melyik az a piercing, ami nem annyira fáj,de főként jól viselhető... köldök és orr pc kizárva.

(orr pc-t szerettem volna,de nagyon sok mindenkinek olyan van)

Köszi a válaszokat !

2010. júl. 11. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

lányoknak hm. medusa,vagy madonna,vagy sima lip.

köldök,pici orr.

amugy köldök mért van kizárva?Oo

2010. júl. 11. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert lassan gyógyul, akár hónapokig, és mert minden második csajnak olyanja van :D de ez csak tipp.
2010. júl. 11. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a számban van karika és eddig senki nem mondta, hogy nem jó. És van egy ismerősöm, akinek pötty van kis kővel és szerintem iszonyat jól áll neki. Diszkrét, mégis nagyon csinos SZERINTEM...

20L

2010. júl. 12. 08:26
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat !

igen, a köldök azért van főként kizárva, mert szinte mindenkinek olyan van !

2010. júl. 12. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!