Mit ajánlanátok, milyen piercinget?
Szeretnék valamilyen piercinget, de eléggé félős vagyok, úgyhogy nem tudom,hogy egyálltalán be merem-e vállalni.
Mit tanácsoltok, melyik az a piercing, ami nem annyira fáj,de főként jól viselhető... köldök és orr pc kizárva.
(orr pc-t szerettem volna,de nagyon sok mindenkinek olyan van)
Köszi a válaszokat !
Nekem nincs de:
Ha fiú vagy: a szemöldöködbe tudod mire gondolok,vagy a szádba a széére az a félkarika
Ha lány vagy(szerintem biztos):A pc nem áll jól a lányokon hidd el!Ha kicsit akarsz annak semmi értelme, a nagy meg elrondít. Tehát ha lány vagy nem tudok ajánlani de nem is ajánlánék, persze ez csak az én véleményem (:
köszi, igen lány vagyok !
hát sztem ugysem lesz, csak tetszenek :D
akkor mi az ami jól áll a lányokon ?
jó lenne vmi különleges, mondjuk a pc nem az...
jobb lenne vmi más.. ha vki tud vmi jót, az írjon !!!
fontos lenne !
akkor mi az ami jól áll a lányokon ?
jó lenne vmi különleges, mondjuk a pc nem az...
jobb lenne vmi más.. ha vki tud vmi jót, az írjon !!!
fontos lenne !
hát már van egy második lyuk az egyik fülemen, tudom az nem fáj.
de az igazi fül pc, pl. a helix amit szerettem is volna, na az nagyon fáj :D
Sztem a lányokon csak a fülbevaló áll jól, meg max a köldökpiercing, de az is csak nagyon ritkán. Ha az orrban van egy pici pöttyöcske, az sem csúnya, ha illik az illetőhöz. A többit sztem hanyagold.
Fiúkon viszont tetszik ha a szemöldökükben van, vagy a szájukban, fülükben.:)
nekem ajak pc-m van, nem fájt egyáltalán, mert érzéstelenítve volt. akinek tetszeni akarok, annak tetszem, aki szerint nem áll jól egy lánynak a pc, az meg így járt :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!