Formás kis mellek, de hozzá “csúnya” mellbimbók?
(Aki trollkodni jönne ide, kérem, ne is pazarolja az idejét...)
Sziasztok!
Sportosan vékony, középmagas lány vagyok, kis mellekkel (75/B). Nem mondom, hogy nem lenne több önbizalmam nagyobbakkal, de már megbarátkoztam a sajátjaimmal, mert legalább kerekek.
Ha már ennyi jutott, legszívesebben nem is viselnék melltartót, viszont itt van a bökkenő: az én melleim nem úgy mutatnak a pólók, felsők alatt, mint más kismellű lányoké. [link]
Az én mellbimbóim laposak, alapból nem emelkednek ki, ezért számomra ronda látványt nyújtanak...
Vab olyan köztetek, akinek hasonló a problémája? Sok mellműtött nő nem hord melltartót, az implantátumok hatással vannak a mellbimbók állására is?
"pufi mellbimbó" - az a legszebb!
Én imádom, számomra őrült szexi.
Úgy találom, hogy csak fiataloknál van ilyen, 25 felett nem nagyon - sajnos.
Ha annyira zavar, hialuronnal ideiglenesen kijjebb lehet hozni.
Nekem is lapos volt, de az implant kiemelte. Ez azert drasztikusabb, mint a hialuronsavas megoldas.
Kérdező: mondd, hogy nem te vagy a képen!
És mit fogsz csinálni, ha szülés után netán lógni fog a melled, esetleg a bimbó udvar zavaróan nagy(obb) lesz a (horribile dictu) AA méretű melledhez képest? Fejbe lövöd magad?
Engem nagyon zavart, hogy a fent emlitett dolgok történtek, de a mellek független, önálló lények, akik maguk döntik el, hogy mekkorák, milyen alakúak és hogyan változnak idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!