Formás kis mellek, de hozzá “csúnya” mellbimbók?
(Aki trollkodni jönne ide, kérem, ne is pazarolja az idejét...)
Sziasztok!
Sportosan vékony, középmagas lány vagyok, kis mellekkel (75/B). Nem mondom, hogy nem lenne több önbizalmam nagyobbakkal, de már megbarátkoztam a sajátjaimmal, mert legalább kerekek.
Ha már ennyi jutott, legszívesebben nem is viselnék melltartót, viszont itt van a bökkenő: az én melleim nem úgy mutatnak a pólók, felsők alatt, mint más kismellű lányoké. [link]
Az én mellbimbóim laposak, alapból nem emelkednek ki, ezért számomra ronda látványt nyújtanak...
Vab olyan köztetek, akinek hasonló a problémája? Sok mellműtött nő nem hord melltartót, az implantátumok hatással vannak a mellbimbók állására is?
Más csajok azon problémáznak, hogy nem mernek melltartó nélkül kimenni a utcára, mert a mellbimbójuk kiemelkedik a pólón keresztül.
Semmi baj nincs a lapos bimbókkal!
Mi ez a hülyeség?
Férfiként írok, de így is látom hogy hülyeséget írsz és nem trollkodok. Senkinek ismétlem senkinek nem kemény állandóan a mellbimbója. A mellbimbó inger hatására keményedik meg, lényegében mint amikor fázol és látszanak a szőrtüszők.
Az pedig hogy belapul... hát az emberek jó részének belapul, mivel nem kemény testrészről van szó.
ui: a fázást csak példaképp írtam. Ez lehet szexuális inger stb.
Valamint, vannak óriási szilikonmellű nők akiknek kb eltörpül a mellbimbója a melle mellett. Tehát azoknak sem lesz olyan amire te gondolsz.
3-as: Ebben a tekintetben nem érzem szükségét pszichológus segítsénének. Ez még mindig egy olyan felület, ahol BÁRMIT meg lehet kérdezni.
4-es: Egyáltalán nem nézek tv-t, ami persze nem egyenlő azzal, hogy “normálisabb” tartalomhoz jut az ember más csatornákon. Mint fentbb írtam, reggeli rádióműsorban ez volt a téma, és magamra ismertem a problémával.
5-ös és 6-os: Köszönöm a tippeket! :)
7-es: Tanultam, tudom, és egészségügyi főiskolai végzettségem is van, ahol nem kis részben érintettük az emberi testet, mint témakört. Az általános funkcionális igazságok mellett az is igaz a mellbimbókra, hogy többféle típus van, mondhatjuk, hogy a nagy hasonlóságban pont az egyediség érvényesül - mint szinte mindenben.
Engem zavar, hogy kicsik a melleim, de mellette a mellbimbóim formái elrontják az összképet, így mégis melltartót “kell” hordanom. Ennyi. Másokat a péniszük alakja frusztrál, és lehetne sorolni.
A tippeket köszönöm, a többiek mérgelődése és kiakadása pedig felesleges: nem ér ennyit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!