Tiszta pattanásos vagyok. Mit tegyek?
Endokrinológus, bőrgyógyász, kozmetikus
Rendszeres sport, sok víz, egészséges táplálkozás
Nekem pattanasra az Akneroxid gyógyszertári krém jött be.
Fényképezés előtt kérd meg Anyukádat, hogy kenjen fel neked alapozót. Egyébként retusálják a képeket, ha jó munkát végeznek, olyan lesz az arcod a fényképen, mint a babapopsi.
Juuuj ugyan ez volt!!
Nekem egy vált be
A fejemen kívül semmit se nyomogattam, meg azt se ami már kezdett sargasabb lenni
És eltunt utána meg tok gyönyörű puha bor lett
A fejemnel meg rendszeresen garnieres micellas vízzel tisztitom (tudod az a kek), utána egy nivea arctisztito tejjel megyek vegig az arcomon
Másnap már sokkal szebb és simább lett de a legfontosabb az h nem volt gyulladt.
A lenyeg h ne nyomogasd soha és ne rakj ra semmit! Ja és sok víz!!
Probald meg egy hetig. Nincs vesztenivalod❤️
Ugyan ez a helyzet, csak nekem az arcom, a hátam és a vállam nagyon pattanásos. Akneroxid jó rá, de ha túl sokáig
folyamatosan használod, akkor szárítja a bőrt, ami csúnya és nem egy kellemes érzés. Ha nem nyomkodod és kaparászod, este bekened Akneroxiddal, reggel pedig lemosod, akkor sokkal jobb lesz. Az Avon-nak van egy olyan Clear Skin terméke, ami
#5 vagyok, félrenyomram :D
Tehát, az Avonnál vannak a Clear Skin termékek, de mivel most nincs olyan újságom, amiben az is benne van, ezért nem tudom mi a neve a cuccnak, de csak rá kell kenni a pattanásra, nem az egész bőrre és nekem használt. Nappal tökéletes volt, teljesen észrevehetlen és hagyja a bőrt lélegezni. Emellett használj arcmaszkot havi 1-2 alkalommal, mert ugyan semmit sem használ, de eltávolítja az elhalt bőrt, így máris szebb az arcod :)
Remélem segít valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!