Tele lettem pattanásokkal, de úgy, mint még soha. Csak egy hét múlva fog megjönni, és mensi alatt nem is szokott ennyi lenni. Miért?
Figyelt kérdés
Régen rengeteg pattanásom volt. Mostmár csak kevés, de mostanában alig volt 1-2...Csütörtökön kijött egy pár pattanás, de csak a szokásos. Tegnap viszont nagyon durván tele lettem pattanásokkal, a mellkasomtól a hátamig, a homlokomon, orromon...Menstruácio alatt se szokott nagyon kijönni, főleg nem ennyi. Nagyon csúnya az arcom és hétfőn muszáj vagyok suliba menni de alig merek kimenni:(
Mit csináljak ellene, egyátalan miért van ennyi? Ez normális? A hátamon eddig is volt, a mellkasomon még soha. De most minden sok van. Amennyire tudtam kinyomkodtam őket, le kéne kennem valamivel?
2019. ápr. 6. 22:02
1/4 A kérdező kommentje:
mindenhol*
2019. ápr. 6. 22:03
2/4 anonim válasza:
Nem kellett volna kinyomkodni. Menj el kozmetikushoz.
3/4 A kérdező kommentje:
De ha nem tisztulnak ki mégcsúnyábbak lesznek:(
2019. ápr. 6. 22:06
4/4 anonim válasza:
De ha te otthon kinyomkodod, kitusztul rendesen? Kozmetikus rendesen lekezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!