Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti érzitek azt előre,...

Lányok ti érzitek azt előre, hogy mikor fog megjönni, vagy egy idő után már ismeritek az időpontot? Illetve meddig tart ez az időszak nálatok és előtte a viselkedésetek más e vagy csak közben és utána? (Laikus kérdés)

Figyelt kérdés

Fiúként érdekelne,hogy ez miként működik nálatok.

Csak kíváncsiság, semmi több.

Köszi a válaszokat!

2018. szept. 9. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szabályos a ciklusom, tehát nagyjából tudom hogy mikor fog megjönni. Persze van, hogy 1-2 napot csúszkál, de ez szerintem normális. Amúgy igen, lehet érezni, én legalábbis szoktam, mielőtt megjön picit fáj a hasam, de csak rövid ideig. Akkor már tudom, hogy 1-2 napon belül meg fog jönni. Alaphelyzetben nem változik a viselkedésem, de igaz, ilyenkor a tűréshatárom alacsonyabb, de magamtól nem kezdek veszekedni, vagy ügyet csinálni minden apróságból.
2018. szept. 9. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Van egy naptár a telfonomban ahova évek óta mindig beírom mikor jön meg, és ez kb kiszámolja mikor lesz a következő. Nagyjából tudni szoktam, de azért nyilván van eltérés. Mielőtt megjön 1-2 nappal kicsit fáj a hasam, és innen tudni szoktam. Aztan elsőtől második napig szokott nagyon fájni, a harmadik nap már elviselhető 4. nap még tart, 5-7 nap már nagyon minimális. Főleg az elején kicsit ingerlékenyebb vagyok, könnyebben elsírom magam hülyeségeken. Alapvetően nincsenek pattanásaim, de ilyenkor néha előjön pár kisebb az arcomon. 18L
2018. szept. 9. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:

En a ciklus.hu-ra írom fel, úgyhogy onnan tudom, h Nagyjából mikor kell megjönnie. Gyakorlatilag nem akkor szokott... Általában fáj a hasam (alul, a petefészkem v mim) előtte, onnan tudom, hogy már ideje elkezdeni betétet használni, nehogy baj legyen. A hangulatom mindig olyan változékony, munt a tavaszi időjárás, úgyh abból nem tudok következtetni...

27N

2018. szept. 9. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. szept. 9. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Vezetek a telefonomon alkalmazást, onnan tudom, kb.mikor várható. Nekem nem napra pontos, 1-2 nap eltérés szokott lenni, de nagyjából tudom. Az ember amúgy ismeri a testét, vannak előtte 1-2 nappal tünetek, ha nem nézném a naptárt, akkor is tudnám, hogy esedékes. Azt pedig sokan megérzik amikor konkrétan elkezdődik, én is. Nekem nem fáj, nincsenek görcsök szerencsére, de ettől függetlenül érzem, mikor jön meg.

Hát én konkrétan egy hisztis pcsa vagyok előtte néhány nappal már, de kontrollálom magam, szóval nem nagyon vehető észre, de nekem nagy erőfeszítés, hogy normálisan viselkedjek. Aztán mikor megjön, megint normális vagyok.

2018. szept. 9. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,érezni szoktam.Általában 26-29napra jön meg.Pár nappal előtte tompán érzem az alhasamat meg sűrűbben járok vizelni.Előfordul,hogy ilyenkor jobb az étvágyam kívánom az édességet.Az azt megelőző héten sajnos hangulatingadozásaim is vannak,ilyenkor a sírás kerülget,ingerlékeny vagyok,egyfajta világfájdalmat élek át,de ez elmúlik amikor megjön.Úgyhogy megváltás amikor megjön :-)
2018. szept. 9. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell fejben tartanom/számolgatnom, mivel foggátlót szedek, nincs menstruációm. Ha a levél gyógyszer elfogy, tudom, hogy 2-3 napon belül megjön a megvonásos vérzés, így nem kell matekoznom, hogy kb mikorra jön meg.
2018. szept. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!