Lányok ti érzitek azt előre, hogy mikor fog megjönni, vagy egy idő után már ismeritek az időpontot? Illetve meddig tart ez az időszak nálatok és előtte a viselkedésetek más e vagy csak közben és utána? (Laikus kérdés)
Fiúként érdekelne,hogy ez miként működik nálatok.
Csak kíváncsiság, semmi több.
Köszi a válaszokat!
En a ciklus.hu-ra írom fel, úgyhogy onnan tudom, h Nagyjából mikor kell megjönnie. Gyakorlatilag nem akkor szokott... Általában fáj a hasam (alul, a petefészkem v mim) előtte, onnan tudom, hogy már ideje elkezdeni betétet használni, nehogy baj legyen. A hangulatom mindig olyan változékony, munt a tavaszi időjárás, úgyh abból nem tudok következtetni...
27N
Vezetek a telefonomon alkalmazást, onnan tudom, kb.mikor várható. Nekem nem napra pontos, 1-2 nap eltérés szokott lenni, de nagyjából tudom. Az ember amúgy ismeri a testét, vannak előtte 1-2 nappal tünetek, ha nem nézném a naptárt, akkor is tudnám, hogy esedékes. Azt pedig sokan megérzik amikor konkrétan elkezdődik, én is. Nekem nem fáj, nincsenek görcsök szerencsére, de ettől függetlenül érzem, mikor jön meg.
Hát én konkrétan egy hisztis pcsa vagyok előtte néhány nappal már, de kontrollálom magam, szóval nem nagyon vehető észre, de nekem nagy erőfeszítés, hogy normálisan viselkedjek. Aztán mikor megjön, megint normális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!