Dr Krasznai_nal első konzultáció 30. 000 Ft ez nem pofátlanság?
Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 18:34
11/13 anonim válasza:
Azért kerül ennyibe mert vannak akik simán kifizetik. Amúgy is ha nála műtteted magad akkor levonódik a végösszegből.
Különben meg azért kell konzultációs díjat fizetni pl nála mert neki miért érné meg hogy te odamész érdeklődni aztán nem nála műtteted és rabolod az idejét?
Minden orvos maga dönti el hogy kér-e pénzt vagy nem. Ez van. Akinek ez nem tetszik nem hozzá megy.
Az én orvosomnál pl ingyenes a konzultáció és van olyan jó mint ő.
12/13 qborka válasza:
Én két orvosnál voltam konzultáción: az egyiknek fizettem az első beszélgetésért, ami beleszámított az árba. A másik dokinál ingyen konzultáció volt, a végösszeg pedig ugyanannyi :D
13/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a legjobb, hisz nem ismerhetek minden orvost. De kétség kívül ő a legismertebb. Boldog boldogtalannal reklámozza magát. Most gondold el hányan mennének el konzultációra, ha ingyenesen csinálná? Már csak azért is, hogy ő mondja meg h milyen legyen, azt berakassa mással. Vagy csak simán találkozni, fotózkodni akarnának vele. Nem csodálom, hogy kér pénzt érte. Lehet régen nem kért, azt megunta a sok látogatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!