Orrplasztikai műtétet szeretnék csináltatni! Most eljutottam Dr Mihályfi Lászlóhoz akinél ez a műtét 500000 Ft mindennel együtt és a konzultáció sem került semmibe. Tud róla valaki valamit?
Dr. Mihályfi László plasztikai sebészről vélemény? Vagy az ideal plasztikai intézetről vélemény? Mellnagyobbítást szeretnék csináltatni, megbízható orvosok nevét is elfogadnám!
Keress kérdéseket hasonló témákban: orvos, Mellnagyobbítaás
2017-04-11 18:24 Privát üzenet Tetszik
A válaszok
Mittudomain nevű felhasználó válasza:
Sajnos egyiket sem ismerem. Ha van fórum, akkor érdemes rákeresni a véleményekre. Biztosan találni fogsz, én az orrsövény műtétem előtt is rákerestem ki mit tapasztalt és hol és vannak leírások.
A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/3 Időpont 2017-04-14 21:26 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen próbalkoztam forumon, sajnos nem nagyon találtam információt :(
# 2/3 Időpont 2017-04-15 07:17 Privát üzenet
Mittudomain nevű felhasználó válasza:
Akkor keress rá más helyekre és orvosokra is, biztos nem csak ez az egy van.
Bocsánat hogy ezt idemásoltam de pont itt találtam,a Gyakori kérdések oldalon..... mert mások sem találnak róla infót. Hiába írtátok hogy ennyi meg ennyi van, de nincs!! Más sebészekről azonnal találtam de róla nem igazán.
De köszi a "segítőkész" választ. Ezért kár volt ide beregisztrálni.
és lejjebb ott van a "pácienseim írták". Csak a doktor Úrról vagy 15 vélemény. De meg kell várni míg tovább lapoz magától
5/6 és te el is hiszed amik az oldalan vannak írva? az azaert más mint egy fórum vélemeny.
de egyebkent szép orrokat csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!