Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Keresnem kellene időpont ügyben?

Keresnem kellene időpont ügyben?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja egyeztettem időpontot plasztikai műtétre, de csak kérdőjelesen írta be a doki, mert arra a napra már volt más páciense is (csak az addig még nem jelentkezett). Én közben küldözgettem neki a véreredményeket ill. amik kellettek, és írta is hogy minden rendben, viszont azt nem, hogy az időpont biztos. Szerintetek hogyha nem ír egy héttel a műtét előtt, hogy mehetek, felhívjam telefonon?

(Konzultáción is mondta hogy legyek egy kicsit lazább, ill. mailen is írta, de eléggé izgulok mert "önbizalmam" a béka segge alatt :D )

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 16. 15:44
 1/2 Zombieheart válasza:
Nem kell lazábbnak lenned, ez egy műtét. Lehet, hogy ő a túl laza. Teljesen jogosan idegeskedsz, és hívd föl nyugodtan, és ha kérdésed van időponttól függetlenül is, nyugodtan kérdezd meg. Ha meg ezt nem jól fogadja, akkor keress másik orvost. Ez csak neki hobbi, meg rutin, de rád nézve azért nem biztos, hogy nincsenek veszélyei a dolognak.
2015. aug. 23. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Megoldódott a dolog szerencsére. :)

Nem a műtét miatt izgultam, csak az időpont miatt, mert utána nem tudnék itthon maradni.

Köszönöm a válaszod, most minden törődés számít :)

2015. aug. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!