Az első (orrplasztika) konzultáció után milyen hamar műtenének meg? Pár héten belül?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:37
1/4 anonim válasza:
Menj el a konzira és kérdezd meg... nem kell hozzá diploma
2/4 anonim válasza:
Amilyen hamar az illető orvosnak van időpontja, és amilyen hamar te szeretnéd. Illetve előtte laborvizsgálatokat kell csinálni, az is beletelik pár napba.
3/4 anonim válasza:
nekem is volt egy hasonló kérdésem, ebből kiderül hogy Kárász Tamásnál pl. négy hét kb. [link]
4/4 anonim válasza:
Egyszer beszéltem Dr. Kárász Tamással személyesen, és megdöbbentő volt, hogy miközben ezt a szépfiú-imázst próbálja tolni, a fogai gyakorlatilag rohadnak! Pontosan nem láttam, hogy csak évtizedes fogkövei vannak, vagy durva fogszuvasodása, de előttem abban a percben elvesztette a hitelét esztétikai szakemberként.
De eleve nem feküdnék olyan orvos kése alá sem, aki ezzel a macsó sztársebész attitűddel vezeti elő magát.
Sokkal szimpatikusabb volt például Dr. Csuha Lajos hozzáállása, aki végtelen korrektséggel, türelemmel viselkedett, a feltünősködés minden jele nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!