Volt már valakinek állami kórházban plasztikai műtéte? Mennyit kellett fizetni?
A lenti link szerint a kecskeméti kórház 33.000 Ft-ért megcsinál egy orrplasztikát. (+22.050 Ft ápolási díj/nap)
Ez most komoly?
#1: "Könnyen lehet hogy úgy megy mint a nőgyógyászat, a doki magánban csinálja a konzultációt, elkér 3x ennyit és az államiban műt."
Pontosan.
Nekem Dr. R. műtötte az orromat az állami klinikán, de előtte bementem hozzá a szobájába és odaadtam a megbeszélt (pontosabban: az általa megszabott) összeget, 600e forintot, zsebbe. Ezután megoperált az állami klinikán, mintha csak simán TB-re történne a dolog.
Kiválóan sikerült a műtét, és jobban jártam, mintha magánklinikán műtött volna ugyanaz az orvos, mert ott ugyanezt a minőségű operációt kaptam volna, csak drágábban.
Annyi volt még a különbség, hogy a magánklinikán szebb a környezet, szebb az ágy, meg szebben mosolygott volna a nővérke, de ezeket tudtam nélkülözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!