Mit jelent az, hogy "állami kórházban kevesebbe kerül a plasztikai műtét (pl. mell) "?
Annyian írtátok, de írna vki konkrétumot? Hogy működik, hol vannak ilyen helyek? Bemegyek a kiválasztott dokihoz, megnéz aztán megbeszéljük az időpontot? Esetleg kell vmi háziorvosi szakvélemény?
Azért érdekel, mert tegnap voltam egy magánklinikán és a mellkisebbítés-felvarrás 654E forint lenne... Igaz nagyon szép hely, de ha lehetne olcsóbban, nem bánnám!
(Mielőtt még vki lehurrogna, tényleg nagyok a cickóim (90DD-E) és sajna szoptatás után nagyon megereszkedtek!)
igen a kórház plasztikai sebészetére kell menni, egy kérdést megér háziorvosnál, hogy kell-e beutaló,de sztem nem.
nagyon sok magánorvos dolgozik állami kórházban is, ezért érdemes utánanézni kihez hova mész. a műtő bérleti díja kevesebb,és az elhelyezés költsége is alacsonyabb,ezért kerül kb 100-200e-el kevesebbe.
Nem kell beutaló. Elmész a kórház ambuláns plasztikai rendelésére.
A kisebbítést( ha a mirigyállomány kb felét ki kell venni) támogatja a TB, de ha nem akkor is jóval kevesebbe kerül mint a magánklinkákon. 200-300 ezer körül, és azért mert magánban pl csak az altatás 100 ezer, egy nap bentalvás 30 ezer,
Köszi 3. válaszoló, de konkrét helyet is tudnál írni? Győr, Bp, stb...
Előre is köszi!
Hát én tatabányai vagyok, itt nincs plasztikai osztály... :-( Legalábbis senkitől nem hallottam, hogy itt csináltatott volna magán szépészeti műtétet!
Köszi az infókat!!! :-)
Ez engem is érdekelne,vagyis anyukámat is meg a anyósomat is(nem értem mi lett velük,fiatalodnának),pl,hogy így mennyi lenne egy has plasztika,meg egy zsírleszívás.Ha van valakinek infója,azt megköszönném.
Az unokatesóm aki szintén tatabányai,neki volt hasplasztikája,pár éve és tb támogatott,de pesten csinálták.Más infot nem tudok az ügyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!