Mell mütét után vagyok. Rosz indulatu volt. A honalj örszem mirigybe is találtak, kivették. Van valakinek erről tapasztalat? Mijen kemót kapok, és sugarat? Oszátok meg tapasztalatatokat!
Közvetlen tapasztalatom, hála Istennek, nincs.
Az előírásoknak megfelelő vegyi (kemo) anyagot a kezelést végző orvos állapítja meg, kialakított előiratnak megfelelően.
Amit tanácsolni tudok:
1. minél több nyers (!) zöldséget (és ne "primőrt", hanem az évszaknak megfelelően, természetes módon megtermeltet vagy tároltat) fogyasztani, céklából, sárgarépából különösen, lehetőleg levet is.
2. fehérjeforrásként: diót, mandulát, halat és kevés csirkehúst, mellőzni a többit
3. gyümölcsök közül a lila színűeket( antocianidinek miatt), tehát fekete szeder, áfonya, meggy, szilva...
4. minél több C-vitamint, amennyit csak a szervezeted bír,
5. CoD-teát inni, bár ez húzós árú
6. Szódabikarbónás vízben áztatni magadat....
A kemo idején minél több folyadékot inni!!
És bízni a gyógyulásban!
Gyógyulást kívánok!
Izabella u. 82 rákosok boltjában kapható gyógygomba kivonat, ott tanácsot adnak melyiket vedd. Sok reménytelennek mondott beteg meggyógyult már ezektől.
Elég húzós az áruk kb 4 etől 8e-ig. Van aki kemót sem vál-
lalt és mégis meggyógyult. A Varga féle gyógygombáról van
szó. A TV-ben is szokott lenni. Jó egészséget!
kérdező legutolsó kérdésére:
Nekem is volt daganatom, de nem melldaganat.
Túlvagyok a műtéten, kemon.
Az eredményeim hál'Istennek jók. A fenti módon éltem.
Sokat kérdeztem, olyantól kaptam olvasnivalót, tanácsot, aki szintén meggyógyult, és így élt, ahogyan tanácsoltam.
Gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!