Mit jelent az, hogy "állami kórházban kevesebbe kerül a plasztikai műtét (pl. mell) "?
Annyian írtátok, de írna vki konkrétumot? Hogy működik, hol vannak ilyen helyek? Bemegyek a kiválasztott dokihoz, megnéz aztán megbeszéljük az időpontot? Esetleg kell vmi háziorvosi szakvélemény?
Azért érdekel, mert tegnap voltam egy magánklinikán és a mellkisebbítés-felvarrás 654E forint lenne... Igaz nagyon szép hely, de ha lehetne olcsóbban, nem bánnám!
(Mielőtt még vki lehurrogna, tényleg nagyok a cickóim (90DD-E) és sajna szoptatás után nagyon megereszkedtek!)
Ahhoz, hogy TB támogassa pszichológiai teszt alapján be kell bizonyítanod, hogy zavar téged pl hogy kicsi a melled, és emiatt kisebbségi komplexusod van. Ezek a tesztek, vizsgálatok viszont sokáig tartanak (kb fél-1 év) és ezek sem ingyenesek. Egy foglalkozás pszichológussaé kb 3-4 000 Ft/óra.
Én már hallottam olyat, hogy egy lánynak eltört az orra és TBsen megműtötték neki, de ott a doki valami rokona volt azt hiszem. Egy másik lánynak akivel ugyanez történt és nem volt ismerőse 400.000 Ft volt a műtét.
Szóval ez a két lehetőség: ismerős vagy fárasztó procedúra. Vagy a költséges mellműtét, ami azt hiszem 500-600 ezernél kezdődik (a B kosaras, vagyis olyan 280-300as mell kerül annyiba, s minél nagyobb annál drágább. Remélem tudtam segíteni.
Oké-oké, de én pont kisebbíttetni szeretném! Ha ennél nagyobb lenne, már tényleg orra esnék! :-(
Azért köszi a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!